Buddha 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 28 Buddha אדמין 17 167 הודעות (נערך) כמו שאפשר לראות בכותרת יש מפה מטומטמת שאף אחד לא יכול להיכנס לשרת הkz בגללה ויוגב לא עונה בטיםספיק ולא בסטים אז אם מישהו יכול לעשות ריטסרט לשרת או להחליף מפה זה הזמן תודה וזה לא רק לי כי דיברתי עם עוד כמה וזה לא נותן לאף אחד וגם לשרת bhop אי אפשר זה אשכרה מוריד לך את המפה מול הפנים ואז רושם לך missing map זה לא רק לי המפות שזה קרה בהם: kz_after_agitati_v bhop_twisty נערך 2016 ביולי 28 על ידי Buddha My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 ביולי 28 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות כמו שאפשר לראות בכותרת יש מפה מטומטמת שאף אחד לא יכול להיכנס לשרת הkz בגללה ויוגב לא עונה בטיםספיק ולא בסטים אז אם מישהו יכול לעשות ריטסרט לשרת או להחליף מפה זה הזמן תודה וזה לא רק לי כי דיברתי עם עוד כמה וזה לא נותן לאף אחדוגם לשרת bhop אי אפשר זה אשכרה מוריד לך את המפה מול הפנים ואז רושם לך missing map זה לא רק לי המפות שזה קרה בהם: kz_after_agitati_v bhop_twisty למפת ה- Bunnyhop הנה ההורדה, שים את הקובץ ב \SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\maps הורדה: http://gamebanana.com/maps/189669 למפת ה- KZ, לצערי אין את זה ב Gamebanana, אז תצטרך לשאול את הבנאדם שמפעיל את השרת מאיפה משיגים תהורדה בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 28 Buddha אדמין 17 167 הודעות כן אבל מה שמצחיק שזה מראה לך שזה מוריד לך את המפה ואחרי זה זה אומר לך missing map My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 ביולי 28 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות כן אבל מה שמצחיק שזה מראה לך שזה מוריד לך את המפה ואחרי זה זה אומר לך missing map כנראה ה FDL לא הוריד טוב, גם ב Team Fortress 2 זה קורה לכמה אנשים, זה באג בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 ביולי 28 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות אני ייכול להיכנס למפה שה בkz אני יעשה rtv ויעביר מפה שתוכלו להיכנס עריכה עשיתי RTV אבל המפה תקוע ואי אפשר להעביר מפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 ביולי 28 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות החלפתי מפה בזכות הrtv מקווה שיעבוד לכם תנסו להיכנס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 28 Buddha אדמין 17 167 הודעות ניסיתי לא עובד My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 ביולי 29 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות זה טופל שביט טיפל בזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 29 Buddha אדמין 17 167 הודעות אני מודע לזה ביקשתי מיוגב כמה פעמים אפשר לנעול את האשכול. My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו