עבור לתוכן

יש יותר מידי בעיות אם הסקין של ה-nep

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול ofek.sharabi
  • אופק שרעבי
  • 12
  • 294 הודעות
(נערך)

1) אני משחק לי בשרת ה-jail ואמרו אחרון שקופץ מת ויש באגים ב-skin שתוכל לראות ב-Record הבא הוא אמר אחרון שקופץ מת קפצתי שני וזה פשוט מראה להם שאני קפצתי אחרון וזה כבר לא פעם ראשונה ככה אני לא מבין מה הקטע שסקין כזה עולה כלכך הרבה וישש לו כלכך הרבה באגים

2) אומרים להיות גב צמוד לסורגים וזה מראה שאני יעני כתף לסורגים ואז הורגים אותי ואני צריך להביא Record בתור הוכחה

3) במפה clouds יש טאוור שזה אומר שיש בניין ענק שמחולק לצבעים ומתחת ריבועים של כל צבע ואתה צריך לקפוץ ואז ה-CT אומר מפעיל מצנח מת ואני לא מפעיל ואז זה מראה להם שאני מפעיל אז מה הקטע שהוא עולה 75000 קרדיט ה-skin נכון הוא יפה אבל עדיין אשמח שתטפלו בזה כי זה לא הגיוני כבר

הסירטון:

נערך על ידי ofek.sharabi
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 2
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

יוצר/ת האשכול ofek.sharabi
  • אופק שרעבי
  • 12
  • 294 הודעות

@shavit

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

shavit
  • shavit
  • 96
  • 1k הודעות
קפצתי שני
וזה פשוט מראה להם שאני קפצתי אחרון

פינג. שמעת על פינג?

2) אומרים להיות גב צמוד לסורגים וזה מראה שאני יעני כתף לסורגים ואז הורגים אותי ואני צריך להביא Record בתור הוכחה

אני לא הולך לערוך את המודל רק בגלל זה. אם לא טוב לך, פשוט תשתמש בסקין אחר.

3) במפה clouds יש טאוור שזה אומר שיש בניין ענק שמחולק לצבעים ומתחת ריבועים של כל צבע ואתה צריך לקפוץ ואז ה-CT אומר מפעיל מצנח מת ואני לא מפעיל ואז זה מראה להם שאני מפעיל אז מה הקטע שהוא עולה 75000 קרדיט ה-skin נכון הוא יפה אבל עדיין אשמח שתטפלו בזה כי זה לא הגיוני כבר

אין בזה שום הגיון.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

תתי פורומים