BlackBird 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 28 BlackBird משתמש רשום דניאל 12 15 הודעות אני מצי שתפתחו סרבר של משחקי האנגרי גיימס כי מלא משרת הפאן חושבים שזה רעיון טוב ומלא אמרו לי להעלות את האשכול הזה פה וכמה אדמינים לא האמינו שזה ילך אבל אני ועוד כמה כן מאמינים שזה יתפוס ואפילו יותר מהKZ כי אני לא רואה שאף אחד משחק שם אז אני חושב שרק אם בא לכם אתם יכולים לסגור את הKZ ולהחליף אותו בשרתי האנגריי גיימס !!! (רק מציע) אני ישלח את זה לחברים שישלחו לחברים ולחברים שלהם ואני חושב שהרבה יגיבו על האשכול הזה שתפתחו אבל כמובן זה לשיקולכם אז אני רק ישאיר את זה כאן :) מי ששואל השם שלי במשחק זה : ✡๖ۣۜBlǻ¢kBird✖Ðaniel יום טוב :) Skype : danielohayon.1 Steam : http://steamcommunity.com/id/danielohayon/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 ביולי 28 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות (נערך) אני לא רוצה שיחליפו את הkz כי אני ממש אוהב את הkz ואני משחק שם הרבה ועוד כמה שחקנים ואני ממליץ לפתוח שרת נוסף ולא לסגור את הkz וחוץ מי זה יש לך גם את הפאן נערך 2016 ביולי 28 על ידי DigitalSoul קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 ביולי 28 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות לא הולכים לסגור את השרת kz היחידי בארץ, מצטער. יש לך כבר hg בשרת הפאן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו