BlackBird 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 28 BlackBird משתמש רשום דניאל 12 15 הודעות אני מצי שתפתחו סרבר של משחקי האנגרי גיימס כי מלא משרת הפאן חושבים שזה רעיון טוב ומלא אמרו לי להעלות את האשכול הזה פה וכמה אדמינים לא האמינו שזה ילך אבל אני ועוד כמה כן מאמינים שזה יתפוס ואפילו יותר מהKZ כי אני לא רואה שאף אחד משחק שם אז אני חושב שרק אם בא לכם אתם יכולים לסגור את הKZ ולהחליף אותו בשרתי האנגריי גיימס !!! (רק מציע) אני ישלח את זה לחברים שישלחו לחברים ולחברים שלהם ואני חושב שהרבה יגיבו על האשכול הזה שתפתחו אבל כמובן זה לשיקולכם אז אני רק ישאיר את זה כאן :) מי ששואל השם שלי במשחק זה : ✡๖ۣۜBlǻ¢kBird✖Ðaniel יום טוב :) Skype : danielohayon.1 Steam : http://steamcommunity.com/id/danielohayon/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2016 ביולי 28 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות אני בעד!!! :clap: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 ביולי 28 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אני בעד ונגד נגד שאמרתה במקום הKZ הוא תכף מישתפר . אם אתם לא יודעים הDeathrun נסגר ואין צורך לסגור שרת אחר בישביל HG. אני אישית אוהב HG וגם אני חושב שעדיף שרת נפרד. "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BlackBird 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 28 BlackBird משתמש רשום דניאל 12 15 הודעות אני בעד ונגד נגד שאמרתה במקום הKZ הוא תכף מישתפר . אם אתם לא יודעים הDeathrun נסגר ואין צורך לסגור שרת אחר בישביל HG. אני אישית אוהב HG וגם אני חושב שעדיף שרת נפרד. כן אני רק הצעתי Skype : danielohayon.1 Steam : http://steamcommunity.com/id/danielohayon/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביולי 28 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות במידה ויהיה ביקוש אנחנו נשקול את זה. בכל מקרה זה לא עובד ככה (שרת תמורת שרת). תפתח סקר על על זה בהצעות. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו