Arcadion 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 28 Arcadion משתמש רשום 10 38 הודעות במלך אמר שנשאר אחד במשחק ואני אומר לו המלך אמר ללכת לבידוד יש המלך אמר או אין ? והאם מותר לבלבל אותו ולהגיד לו את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 ביולי 28 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות אם הוא אחרון למה שיהיה המלך אמר.. יש לו lr מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Arcadion 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 28 Arcadion משתמש רשום 10 38 הודעות אם הוא אחרון למה שיהיה המלך אמר.. יש לו lr התכוונתי שאחד מורד . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 ביולי 28 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אם הוא אחרון למה שיהיה המלך אמר.. יש לו lr הוא לא הסביר את זה טוב, יש שתיים חיים, אחד מורד ואחד מקשיב. האחד שהוא מדבר עליו זה האחד שמקשיב למה שהct אומר ולא, הוא לא צריך להקשיב להמלך אמר כי כשיש שתיים או פחות שחקנים המלך אמר מתבטל. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Arcadion 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 28 Arcadion משתמש רשום 10 38 הודעות הוא לא הסביר את זה טוב, יש שתיים חיים, אחד מורד ואחד מקשיב.האחד שהוא מדבר עליו זה האחד שמקשיב למה שהct אומר ולא, הוא לא צריך להקשיב להמלך אמר כי כשיש שתיים או פחות שחקנים המלך אמר מתבטל. לפי מה שהבנתי מאופק , אופק אמר לי שהרגתי את הזה באלר כנראה הייתה אי הבנה כי אני הרגתי את מי שהקשיב לי לפניי שמישהו היה באלר ואז נוצר מצב שאני הרגתי ושנייה אחריי הרגו גם את המורד שהיה באלר . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 ביולי 28 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות לפי מה שהבנתי מאופק , אופק אמר לי שהרגתי את הזה באלר כנראה הייתה אי הבנה כי אני הרגתי את מי שהקשיב לי לפניי שמישהו היה באלר ואז נוצר מצב שאני הרגתי ושנייה אחריי הרגו גם את המורד שהיה באלר . לגבי השאלה שלך קיבלתה תשובה - אם יש 2 או פחות חיים, אז המלך אמר מתבטל לבד. ולגבי מה שעשית אין לנו מושג למה לא היינו בשרת ככה שאנחנו לא יודעים מה קרה. עוד משהו? מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Arcadion 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 28 Arcadion משתמש רשום 10 38 הודעות לגבי השאלה שלך קיבלתה תשובה - אם יש 2 או פחות חיים, אז המלך אמר מתבטל לבד. ולגבי מה שעשית אין לנו מושג למה לא היינו בשרת ככה שאנחנו לא יודעים מה קרה. עוד משהו? לא , אני יודע שמתבטל ב2 אנשים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 ביולי 28 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות ננעל מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו