The Wolf 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 The Wolf משתמש רשום 10 5 הודעות אני בעיקר משחק בשרת הjail ופתאום שמעבירים מפה למפה אחרת זה רושם לי שקיבלתי באן. אני לי מושג למה. תודה לעוזרים ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 ביולי 27 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:158942345&advType=steamid&Submit אני לא אדמין אבל קיבלת באן אוטומאטי, כנראה קיבלת באן בראשי ושיחקת במשתמש אלט. בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Wolf 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 The Wolf משתמש רשום 10 5 הודעות https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:158942345&advType=steamid&Submitאני לא אדמין אבל קיבלת באן אוטומאטי, כנראה קיבלת באן בראשי ושיחקת במשתמש אלט. האאאא חח זה לא שיש לי שני משתמשים זה פשוט שאני ואח שלי באותו האינטרנט. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 27 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות אוקיי אז בפעם הבאה תודיע לו שברגע שאחד מכם מקבל באן למסור לשני לא להכנס לשרתים כדי שלא תקבלו באן כפול. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Wolf 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 The Wolf משתמש רשום 10 5 הודעות אוקיי אז בפעם הבאה תודיע לו שברגע שאחד מכם מקבל באן למסור לשנילא להכנס לשרתים כדי שלא תקבלו באן כפול. אוקי. מה אכשיו עושים חח? אני רוצה לחזור לשחק . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 27 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות אוקי. מה אכשיו עושים חח? אני רוצה לחזור לשחק . יש לחכות עד שהבאן ירד. נא אל תנסו להכנס מאחד המשתמשים שלכם בכמה דקות הקרובות. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Wolf 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 The Wolf משתמש רשום 10 5 הודעות יש לחכות עד שהבאן ירד.נא אל תנסו להכנס מאחד המשתמשים שלכם בכמה דקות הקרובות. הבאן ירד עוד הרבה זמן? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 27 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות הבאן ירד עוד הרבה זמן? במידה והשעה בsb מכוונת הוא ירד עוד 5 דקות. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 ביולי 27 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות יכול להיות שהשתמשת בסקריפטים... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 27 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות יכול להיות שהשתמשת בסקריפטים... מה הקשר? הבאן ירד עוד הרבה זמן? הבאן ירד, ברוך שובך! מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Wolf 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 The Wolf משתמש רשום 10 5 הודעות מה הקשר?הבאן ירד, ברוך שובך! אחלה :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 ביולי 28 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות יכול להיות שהשתמשת בסקריפטים... לא הבנתי מה הקשר, תקרא מה שהם רשמו ואז תגיב.. :rasta: התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו