avivedri33 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 avivedri33 משתמש רשום 10 25 הודעות מישהו נכנס לttt ואמר משהו על קהילה אחרת ואני אפילו לא זוכר מה שאמרתי אבל זה לא היה בקשת השם של הקהילה ואז פופקה נתן לי מיוט ל10080 דקות זה ממש לא צודק פופקה בבקשה תשלח לי את הרקורד שאני אדע לפחות מה אמרתי ואולי תחשוב גם על להוריד לי את המיוט, תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 ביולי 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
avivedri33 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 avivedri33 משתמש רשום 10 25 הודעות נווו אני סופרררר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
avivedri33 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 avivedri33 משתמש רשום 10 25 הודעות אם כבר צריך לתת לפאני פרדי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 ביולי 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות מישהו נכנס לttt ואמר משהו על קהילה אחרת ואני אפילו לא זוכר מה שאמרתי אבל זה לא היה בקשת השם של הקהילה ואז פופקה נתן לי מיוט ל10080 דקותזה ממש לא צודק פופקה בבקשה תשלח לי את הרקורד שאני אדע לפחות מה אמרתי ואולי תחשוב גם על להוריד לי את המיוט, תודה דעה שלי בנוגע לזה. זה נראה שאמרת את זה בהקשר של תשובה לשאלה "איזה קהילה" אבל המילים עצמם באמת לא נשמעות כאילו אמרת שם של קהילה מסוימת. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
avivedri33 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 avivedri33 משתמש רשום 10 25 הודעות דעה שלי בנוגע לזה. זה נראה שאמרת את זה בהקשר של תשובה לשאלה "איזה קהילה" אבל המילים עצמם באמת לא נשמעות כאילו אמרת שם של קהילה מסוימת. לא שומעים אותי אומר מילה ברקורד חוץ ממשהו שהיה כבר מלפני ועכשיו אני לא יכול לשחק גייל וttt קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
avivedri33 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 avivedri33 משתמש רשום 10 25 הודעות דעה שלי בנוגע לזה. זה נראה שאמרת את זה בהקשר של תשובה לשאלה "איזה קהילה" אבל המילים עצמם באמת לא נשמעות כאילו אמרת שם של קהילה מסוימת. פגוש אותי בttt אם באלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 ביולי 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לא שומעים אותי אומר מילה ברקורדחוץ ממשהו שהיה כבר מלפני ועכשיו אני לא יכול לשחק גייל וttt בסוף ממש בסוף עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 27 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לא שומעים אותי אומר מילה ברקורדחוץ ממשהו שהיה כבר מלפני ועכשיו אני לא יכול לשחק גייל וttt אי אפשר לשחק בלי מיק? פשוט אל תהיה ב ct בשני השרתים הנ"ל לא בהכרח להיות עם מיקרופון בשביל לשחק בהם. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
avivedri33 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 avivedri33 משתמש רשום 10 25 הודעות בסוף ממש בסוף אמרתי משהו לא בהקשר של זה בכלל!!! אמרתי "לפני ש..זה" זה היה בכלל משהו על הטיטיטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
avivedri33 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 avivedri33 משתמש רשום 10 25 הודעות אי אפשר לשחק בלי מיק?פשוט אל תהיה ב ct בשני השרתים הנ"ל לא בהכרח להיות עם מיקרופון בשביל לשחק בהם. זה קשור לזה שאני לא עשיתי כלום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2016 ביולי 27 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות המיוט ירד, הייתה אי הבנה ברקורד. אפשר לנעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
avivedri33 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 avivedri33 משתמש רשום 10 25 הודעות המיוט ירד, הייתה אי הבנה ברקורד.אפשר לנעול. יאי, תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2016 ביולי 27 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות אתה בוכה על מיוט אני על באן ... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
avivedri33 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 avivedri33 משתמש רשום 10 25 הודעות אתה בוכה על מיוט אני על באן ... כל אחד והצרות שלו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו