fox_style 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 fox_style משתמש רשום אריאל 10 9 הודעות (נערך) עזוב שטויות בבקשה תוריד לי את המיוט מצטער אני לא יקרא בשימך יותר בחיים נערך 2016 ביולי 27 על ידי fox_style סליחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 ביולי 26 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות hibiki מחלק מיוטים על סתם בkz אני מבקש שתורידו לכול מי שקיבל מיוט בבקשה ממני FoX_Style דרך אגב אני קיבלתי מיוט ל2000 ומשהו זמן אני מקווה שתורידו את המיוטים Hibiki לא נותן סתם מיוטים הוא לא נכה בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 ביולי 26 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות Hibiki לא נותן סתם מיוטים הוא לא נכה הוא קיבל מיוט לשבוע ויום. לא משנה מה הוא עשה זה מוגזם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 ביולי 27 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות תודה על הפרסום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 ביולי 27 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות חחחחחח אתה לא יודע מי זה hibiki הוא לא יתן סתם יוטים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 ביולי 27 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 ביולי 27 Meowman אדמין 14 228 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Exufox1 18 פורסם 2016 ביולי 27 Exufox1 YourGame Advanced 18 164 הודעות (נערך) Well played xD נערך 2016 ביולי 27 על ידי Exufox1 בברכה , Exuf0x אדמין בשרת הBhop ומנהל השרת ה FUN לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2016 ביולי 27 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות הוא קיבל מיוט לשבוע ויום. לא משנה מה הוא עשה זה מוגזם. שבוע ויום זה מוגזם ? טוב לדעת. הנושא לא פתוח לדיון אתה מוזמן לדבר עם המנהלים שלך. פעם אחרונה. נעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו