DarkMan 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות אני באמת רוצה להבין שנייה את מה שעשיתם בקייזי אתם הבאתם שלושה אנשים שלא מבינים שיט מהחיים שלהם בקייזי וזאת הפעם הראשונה שלהם שם (סליחה על השפה) במקום להביא מישהו שכן מבין בקייזי? למה? כדי שיהיה לו מנהל? כדי שיהיה אדמין? כדי להגיד זהו עשינו את זה סיימנו? אני מת על הקייזי כמו כמה אנשים פה ולדעתי הם יהפכו את הקייזי לשרת פאן2 לפי מה שאני ראיתי הם רוצים לעשות שמה rap battles והם אפילו לא יודעים להפעיל את הטיימר בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 26 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אני באמת רוצה להבין שנייה את מה שעשיתם בקייזיאתם הבאתם שלושה אנשים שלא מבינים שיט מהחיים שלהם בקייזי וזאת הפעם הראשונה שלהם שם (סליחה על השפה) במקום להביא מישהו שכן מבין בקייזי? למה? כדי שיהיה לו מנהל? כדי שיהיה אדמין? כדי להגיד זהו עשינו את זה סיימנו? אני מת על הקייזי כמו כמה אנשים פה ולדעתי הם יהפכו את הקייזי לשרת פאן2 לפי מה שאני ראיתי הם רוצים לעשות שמה rap battles והם אפילו לא יודעים להפעיל את הטיימר בשביל להחיות את השרת מחדש צריך צוות מסודר שיעזור לכך. בנוסף להכניס פעילויות , איוונטים , תחרויות ועוד... אני דיי בטוח שגם שאתה התקבלת למנהל לא ידעת לתפעל את הטיימר ישר אלה לקח לך זמן להבין איך להשתמש בו. אין דבר שאי אפשר ללמוד. אני חושב שמתי שאנחנו רוצים להרים את השרת אתה צריך לשמוח ולא להתלונן כמה השרת לא טוב ושהוא גרוע. אחרי שניתן לאדמינים זמן לתפקד נראה מי הכי מתאים לניהול השרת ונעלה אותו. עוד משהו? via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dayan 10 פורסם 2016 ביולי 26 Dayan משתמש רשום dayan 10 16 הודעות בשביל להחיות את השרת מחדש צריך צוות מסודר שיעזור לכך.בנוסף להכניס פעילויות , איוונטים , תחרויות ועוד... אני דיי בטוח שגם שאתה התקבלת למנהל לא ידעת לתפעל את הטיימר ישר אלה לקח לך זמן להבין איך להשתמש בו. אין דבר שאי אפשר ללמוד. אני חושב שמתי שאנחנו רוצים להרים את השרת אתה צריך לשמוח ולא להתלונן כמה השרת לא טוב ושהוא גרוע. אחרי שניתן לאדמינים זמן לתפקד נראה מי הכי מתאים לניהול השרת ונעלה אותו. עוד משהו? אלא* לנושא: לפי מה שאתה שאמרת, אתה מנסה לפרסם שרת KZ או כל שרת אחר ומציע פעיליות שממש לא קשורות לשרת AKA ראפ באטלס. אוקיי זה טוב ויפה ואנשים נהנים, אבל זה פשוט מספק להם מקום לעשות את השטויות שלהם, כשזה יגמר אני בספק אם מישהו ישאר בשביל הKZ עצמו. דבר אחר, העלת אדמינים שלא מכירים KZ בשום דרך. אני משחק בשרת מידי פעם ובחיים לא ראיתי אותם, +יש להם 0 נקודות שזה מביע על "פעם ראשונה" פחות או יותר. אז אולי במקום להעלות אדמינים שפשוט רוצים להיות אדמין ולא אכפת להם באיזה שרת כל עוד זה מביא להם קצת כוח ושליטה תעלה אדמינים שמשחקים בשרת ויכולים לעזור לשרת. tl;dr חבל, ה KZ לפי דעתי הוא סבבה לגמרי וחבל שהוא לא פופולרי, הדברים שאתה עושה כדי לקדם את השרת ממש לא עוזרים (לפי דעתי, אולי אני טועה). בכל זאת, לפחות ניסית :) לילה טוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 26 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אלא*לנושא: לפי מה שאתה שאמרת, אתה מנסה לפרסם שרת KZ או כל שרת אחר ומציע פעיליות שממש לא קשורות לשרת AKA ראפ באטלס. אוקיי זה טוב ויפה ואנשים נהנים, אבל זה פשוט מספק להם מקום לעשות את השטויות שלהם, כשזה יגמר אני בספק אם מישהו ישאר בשביל הKZ עצמו. דבר אחר, העלת אדמינים שלא מכירים KZ בשום דרך. אני משחק בשרת מידי פעם ובחיים לא ראיתי אותם, +יש להם 0 נקודות שזה מביע על "פעם ראשונה" פחות או יותר. אז אולי במקום להעלות אדמינים שפשוט רוצים להיות אדמין ולא אכפת להם באיזה שרת כל עוד זה מביא להם קצת כוח ושליטה תעלה אדמינים שמשחקים בשרת ויכולים לעזור לשרת. tl;dr חבל, ה KZ לפי דעתי הוא סבבה לגמרי וחבל שהוא לא פופולרי, הדברים שאתה עושה כדי לקדם את השרת ממש לא עוזרים (לפי דעתי, אולי אני טועה). בכל זאת, לפחות ניסית :) לילה טובץ http://prntscr.com/bxwxl0 via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות http://prntscr.com/bxwxl0 לשלוח לך רקורד של מה היה שם? וגם שאני עליתי למנהל ידעתי קייזי ברמה טובה ובטוח שידעתי דבר בסיסי כמו להפעיל את הטיימר או לעזור למישו להפעילו בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 26 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לשלוח לך רקורד של מה היה שם?וגם שאני עליתי למנהל ידעתי קייזי ברמה טובה ובטוח שידעתי דבר בסיסי כמו להפעיל את הטיימר או לעזור למישו להפעילו כמו שאמרתי. אני מבין מאוד בטיימר ומתי שאני יעלה מנהל אני ילמד אותו. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dayan 10 פורסם 2016 ביולי 26 Dayan משתמש רשום dayan 10 16 הודעות http://prntscr.com/bxwxl0 טוב תשמע לא יודע אם אתה טרול או שפשוט לא קראת את מה שכתבתי. ברור שיהיה עכשיו הרבה אנשים, הבטחתם rap battles, אלוהים יודע למה צריך rap battles כדי לפרסם שרת kz. בלי קשר, היו שם אולי 6-7 אדמינים אף אחד מהם לא הצליח להשתלט על הרעש והסתבך עם מיוטים, כן עם מיוטים, זה לא קשור ל plugin של ה kz, פשוט חוסר יודע בתור אדמין שמראה בצורה הטובה ביותר את הדרך שלכם לסינון ולבחירת האדמינים. כן ברור לוקח זמן להשתפשף אבל זה מוזגם כי היו שם גם אדמינים ותיקים משרתים אחרים שהגיעו כדי לנהל את הevent וגם לא הצליחו. יפה הצלחת לפרסם את השרת לשעתיים :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 ביולי 26 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות טוב תשמע לא יודע אם אתה טרול או שפשוט לא קראת את מה שכתבתי.ברור שיהיה עכשיו הרבה אנשים, הבטחתם rap battles, אלוהים יודע למה צריך rap battles כדי לפרסם שרת kz. בלי קשר, היו שם אולי 6-7 אדמינים אף אחד מהם לא הצליח להשתלט על הרעש והסתבך עם מיוטים, כן עם מיוטים, זה לא קשור ל plugin של ה kz, פשוט חוסר יודע בתור אדמין שמראה בצורה הטובה ביותר את הדרך שלכם לסינון ולבחירת האדמינים. כן ברור לוקח זמן להשתפשף אבל זה מוזגם כי היו שם גם אדמינים ותיקים משרתים אחרים שהגיעו כדי לנהל את הevent וגם לא הצליחו. יפה הצלחת לפרסם את השרת לשעתיים :) מסתבר ששרת מפוצץ בשחקנים למשך שעתיים עם אדמינים שלא מכירים את המוד בכלל (ומעולם לא שיחקו בשרת לפני כן) עדיף על שרת עם כמות שחקנים ירודה יותר אך יותר איכותי, עם אדמינים שכן מכירים את המוד ומנוסים בו. @darkman דוגמה מעולה לאחד מהמנהלים שכן הכירו את המוד והיה להם נסיון בו, חבל ששרת כזה ככה נהרס.. שרתים כמו kz/bhop אמורים להיות שרתים שאתה נכנס אליהם כדי לשחק ולהינות מהתחרותיות ומהרוגע, לא מתחרויות ראפ בין 2 צפצפות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות מסתבר ששרת מפוצץ בשחקנים למשך שעתיים עם אדמינים שלא מכירים את המוד בכלל (ומעולם לא שיחקו בשרת לפני כן) עדיף על שרת עם כמות שחקנים ירודה יותר אך יותר איכותי, עם אדמינים שכן מכירים את המוד ומנוסים בו. @darkman דוגמה מעולה לאחד מהמנהלים שכן הכירו את המוד והיה להם נסיון בו, חבל ששרת כזה ככה נהרס.. שרתים כמו kz/bhop אמורים להיות שרתים שאתה נכנס אליהם כדי לשחק ולהינות מהתחרותיות ומהרוגע, לא מתחרויות ראפ בין 2 צפצפות. מת עלייך וייאבו שלי xd בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 26 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות טוב תשמע לא יודע אם אתה טרול או שפשוט לא קראת את מה שכתבתי.ברור שיהיה עכשיו הרבה אנשים, הבטחתם rap battles, אלוהים יודע למה צריך rap battles כדי לפרסם שרת kz. בלי קשר, היו שם אולי 6-7 אדמינים אף אחד מהם לא הצליח להשתלט על הרעש והסתבך עם מיוטים, כן עם מיוטים, זה לא קשור ל plugin של ה kz, פשוט חוסר יודע בתור אדמין שמראה בצורה הטובה ביותר את הדרך שלכם לסינון ולבחירת האדמינים. כן ברור לוקח זמן להשתפשף אבל זה מוזגם כי היו שם גם אדמינים ותיקים משרתים אחרים שהגיעו כדי לנהל את הevent וגם לא הצליחו. יפה הצלחת לפרסם את השרת לשעתיים :) גם אני וגם רוב המנהלים בקהילה שרק עלינו לאדמינים לא הצלחנו להשתלט על כולם. זה לא דבר שקורה בשעה. המטרה שלי זה לא לפרסם את השרת לשעתיים אלה לתת לשחקנים חדשים לראות את המוד ולהכיר בו. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות גם אני וגם רוב המנהלים בקהילה שרק עלינו לאדמינים לא הצלחנו להשתלט על כולם.זה לא דבר שקורה בשעה. המטרה שלי זה לא לפרסם את השרת לשעתיים אלה לתת לשחקנים חדשים לראות את המוד ולהכיר בו. BTW yogev gg בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dayan 10 פורסם 2016 ביולי 26 Dayan משתמש רשום dayan 10 16 הודעות (נערך) איזה קרינג' נודר נערך 2018 בפברואר 13 על ידי Dayan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו