CNP 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 25 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות דרושים שחקנים מ Gold Nova 2 עד Master Guardian 2 *מגיל ארבע עשרה ומעלה. *לא רייגרים (לא מתעצבנים מהמשחק.) *רציניים מאוד. *בעלי סקייפ או טים ספיק. *יודעים אנגלית. (אנו לוקחים שתי שחקנים מכאן). יש למלא טופס על מנת להתקבל: שם: גיל: ראנק: קישור לחשבון סטים: בהצלחה לכולם!! :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
unix 11 פורסם 2016 ביולי 26 unix משתמש רשום 11 119 הודעות דורשים אתה אומר... w0wz3rz בברכה, יהונתן DreamRealm - Network בעלי רשת המיינקראפט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 ביולי 26 Meowman אדמין 14 228 הודעות ממתי לדעת אנגלית קובע בטים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות (נערך) דורשים אתה אומר... כתבתי לא נכון xd נערך 2016 ביולי 26 על ידי CatNewsPaper שוב כתבתי לא נכון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות ממתי לדעת אנגלית קובע בטים? יש לנו אנשים שהם לא ישראלים בטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 ביולי 26 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות Gn2 וmg2 זה שתי רמות עם הבדלים ענקיים תוריד את הציפיות שלך גבר בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות Gn2 וmg2 זה שתי רמות עם הבדלים ענקיים תוריד את הציפיות שלך גבר לא הבדלים ענקיים. אני שאני גולד נובה שתיים יכול לכסח מסטר גארדיאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DanTheCookie 10 פורסם 2016 ביולי 26 DanTheCookie משתמש רשום dan 10 63 הודעות שם:דניאל גיל:14 ראנק:gn2 קישור לחשבון סטים: http://steamcommunity.com/profiles/76561198044602248/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Javel 10 פורסם 2016 ביולי 26 Javel משתמש רשום 10 6 הודעות (נערך) שם:הדר גיל:תכף 17 ראנק:אתמול עליתי ל Gold Nova 3 קישור לחשבון סטים:לחץ כאן הערות נוספות: שימו לב אני תחרותי מאוד ורציני מאוד בקומפים מכיוון שמבחינתי ברגע שהיה את השינוי ראנקים זה פשוט מאוד הוריד אותי מ MG 2 ל SILVER 3 וכרגע אני עולה לאט לאט אבל למרות הכול אני עולה ונותן בראש לשחקנים שמולי. נערך 2016 ביולי 26 על ידי Javel קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות שם:הדר גיל:תכף 17 ראנק:אתמול עליתי ל Gold Nova 3 קישור לחשבון סטים:לחץ כאן הערות נוספות: שימו לב אני תחרותי מאוד ורציני מאוד בקומפים מכיוון שמבחינתי ברגע שהיה את השינוי ראנקים זה פשוט מאוד הוריד אותי מ MG 2 ל SILVER 3 וכרגע אני עולה לאט לאט אבל למרות הכול אני עולה ונותן בראש לשחקנים שמולי. התקבלת. נבחן אותך בקרוב. (הקישור לסטים שלך לא עובד. אנא שלח לי אותי בפרטי). קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות שם: יניב גיל: 13 ואחד עשרה חודשים ראנק: GOLD NOVA MASTER קישור לחשבון סטים: http://steamcommunity.com/profiles/76561198240009986/ התקבלת. נצור איתך קשר ונבחן אותך בקרוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 ביולי 26 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות לא הבדלים ענקיים. אני שאני גולד נובה שתיים יכול לכסח מסטר גארדיאן 1. אני בטוח שלא 2. בהצלחה בטים למרות שיש לך קשה עם mg2 בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 ביולי 26 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות טיפים והערות: 1. כדאי לך לשנות את שם הקבוצה מאד. 2. גולד נובה 2 ומאסטר גרדיאן 2 זה רמות שונות. אם אתה קובע את זה לפי איך שהבן אדם משחק תשנה את מה שרשמתה. 3. 1V1's לא קובעים כלום. ---------------- בהצלחה לכם :) ממליץ גם מאד לקנות לוגו אם אתה הולך להשקיע בקבוצה. "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות טיפים והערות:1. כדאי לך לשנות את שם הקבוצה מאד. 2. גולד נובה 2 ומאסטר גרדיאן 2 זה רמות שונות. אם אתה קובע את זה לפי איך שהבן אדם משחק תשנה את מה שרשמתה. 3. 1V1's לא קובעים כלום. ---------------- בהצלחה לכם :) ממליץ גם מאד לקנות לוגו אם אתה הולך להשקיע בקבוצה. בנתיים אנחנו רק גולד נובות. ויש לנו מישהו שיעשה לנו לוגו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות בנתיים אנחנו מלאים. אפשר לנעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו