DMatriX 144 פורסם 2016 ביולי 26 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות חשבת על ללכת לאיבחון? אם לא אז תתחיל לחשוב. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 ביולי 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות [video=youtube;nOdijxmXuT0] למה יש ממש קצת שירים . זה בגלל שאני משחק Solo ? עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביולי 27 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות חשבת על ללכת לאיבחון? אם לא אז תתחיל לחשוב. עזוב אבחון.. הבן אדם צריך להכנס לבידוד You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 27 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות עזוב אבחון..הבן אדם צריך להכנס לבידוד חחחחחחחחחחחחחח מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות למה יש ממש קצת שירים . זה בגלל שאני משחק Solo ? מתי שאתה מוריד את המשחק יש לך מספר קטן של שירים. פה אתה רושם את השם של השיר שאתה רוצה להוריד: http://prntscr.com/by8n0w אם אתה לא מוצא שיר תרשום לי אותו בפרטי ואני יביא לך הורדה שלו. via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
aswex1212 10 פורסם 2016 ביולי 27 aswex1212 משתמש רשום 10 4 הודעות אתה מוזר גבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביולי 27 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות יוגב אני בטוח שיש לך רייג'ים יותר גדולים (מניסיון).... קח ריטלין גבר!!!! חחח אבל הרגת אותי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 ביולי 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות מתי שאתה מוריד את המשחק יש לך מספר קטן של שירים.פה אתה רושם את השם של השיר שאתה רוצה להוריד: http://prntscr.com/by8n0w אם אתה לא מוצא שיר תרשום לי אותו בפרטי ואני יביא לך הורדה שלו. אתה יכול להמליץ לי ? עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 ביולי 27 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות חחחחחחחחחחח קרדיט של מי שעזר לך עם הסטרים יוגגי אוהבאותך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אתה יכול להמליץ לי ? וואלה אחי שירים ביפנית הם הכי טובים לשחק באוסו. תגיד לי איזה סגנון אתה אוהב ואני ימצא לך שירים בסגנון הזה via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 ביולי 27 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות וואלה אחי שירים ביפנית הם הכי טובים לשחק באוסו.תגיד לי איזה סגנון אתה אוהב ואני ימצא לך שירים בסגנון הזה לא אנימה מדי , בסגנון של מה שיש בסרטון. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 27 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לא אנימה מדי , בסגנון של מה שיש בסרטון. https://osu.ppy.sh/p/beatmaplist?q=one%20ok%20rock בלחיצה על התמונה ישמע השיר. via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו