Meowman 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 25 Meowman אדמין 14 228 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה:urgamerapbattle תאריך הגשת ההצעה:25.07 הצעה לשרת: (שם השרת)פאן פירוט על ההצעה: ילד אחד כנראה לא אהב את הרעיון לעומת כולם שכן (כמעט 30) שיהיה ראפ באטלס בפאן עם שפה בוטה כמו מקודם בדיוק! משהו שהעלה באופן משמעותי את השחקנים בפאן והשאיר מספר של 20 שחקנים מ1 עד 4 בבוקר! כשבדרך כלל אין אף אחד בשרת עד 12 מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:כי כולם חוץ מאחד או שניים אהבו את זה וזה מביא יותר קהל וחברה לשרת הפאן ובכללי כיף מאוד ואני לא רואה שום סיבה להפסיק משהו שעושה רק טוב לשרת ולקהילה בגלל ילד אחד בלבד שרוצה להפסיק ושלושים אנשים שרוצים להמשיך. קישור לפלאגין (במידה ויש):לא הערות:הילד שהתלונן בכלל ישן ב12 או לפחות יוצא מסיאס ב12 והראפבאטלס מתחילים באחד (באחד בכדי שילדים לא יהיו שם) נערך 2016 ביולי 25 על ידי UrGameRapTEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 25 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אני יסביר את עצמי. הדבר שאני הכי לא רוצה זה שאתם לא תהנו בשרת. ואם הראפ הזה עושה לכם כיף אז אני יכול לזרום עם זה. אבל בכל זאת. אני לא רוצה שהשרת יהפוך לשוק. אם זה מסכים על כולם ששחקנים יכולים להשתתף בזה עם קללות (בגבול טעם הטוב) אני יסכים לגבי זה. אך האדמינים עדיין צריכים לשמור על תפקידם ולהראות דוגמה לשחקני השרת. לא אמרתי כלום נגד הראפ עצמו. אלה מה שלא אהבתי זה לראות את האדמינים מקללים והופכים את השרת. ככה שהסקר הזה חסר משמעות ולכן אנעל אותו. ברור שאם האדמינים רוצים להשתתף ולהיות חלק בזה , אני לא זה שיהרוס להם, אבל כל מי שהופך לאדמין יש לו אחריות גדולה וגישות שאין לכל אחד והוא צריך להשתמש בהם בחוכמה. אם תרצו לדבר איתי בנוגע לזה אשמח אם תכנסו לטים ספיק של הקהילה ונדון בזה עוד. ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו