oRHiLLL 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 25 oRHiLLL משתמש רשום 10 1 הודעות למה יש לי פיגאג ופימיוט אני לא עשיתי שום דבר ואם עשיתי אז אני מצטער ובבקשה תורידו לי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 ביולי 25 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות בדקתי את הגאג והמיוט ואין סיבה לשתיהם.. התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
fox_style 10 פורסם 2016 ביולי 25 fox_style משתמש רשום אריאל 10 9 הודעות 1.GreenLion | SPMaxXx האדמין בביהופ נתן לי מיוט ראשון שלו עליי בגלל שאיזה ילד אמר לי שאני ציף ציף והילד שאמר את זה אני הכרתי אותו כבר ממיזמן הוא אמר לי ציף ציף האדמין היתעלם ואז הוא אמר עוד פעם ואז היתעצבנתי אני אמרתי לילד הזה שגם הוא היה ציף ציף פעם ושהוא יפסיק לרדת על ילדים קטנים. 2. אחרי כמה זמן שירד לי המיוט מ GreenLion | SPMaxXx הלא מוצדק הוא נתן לי עוד מיוט מתי שהסתיים כי הייתי עם חבר שלי בסקייפ וחבר שלי שמע מוסיקה רועשת וכדומה ואז ששאלתי את האדמין למה הוא נתן לי מיוט הוא טען ששמעו ברקע את הקולות של המוסיקה והוא נתן לי מיד לאחר המיוט שכבר קיבלתי לחצי שעה הוא נתן לי עוד אחד עכשיו אם הוא באמת שמע את זה אני אמרתי לו שזה היה מחבר שלי והוא אמר שזה לא בעיה שלו אני חושב שהוא היה פשוט צריך להזהיר אותי והוא פשוט בלי לחשוב בלי לדבר נתן לי מיוט לשעה וזה היה ממש לא נעים ואני חושב שלא כול כך מגיע לו להיות אדמין אם הוא יתנהג ככה כמובן שאני לא רע ואני לא רוצה שיורידו אותו מאדמין אבל אני רוצה שהוא ישפר את ההתנהגות שלו כלפי ולכלפי אחרים ולכן אני כתבתי את הכול מקווה שתדברו איתו ותבינו את הבעייה בסטים קוראים לי FoX_Style אם אתם רוצה לדבר בשמחה ופה זה נגמר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 ביולי 25 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות @ariel55101 @oRHiLLL תפתחו אשכול חדש ומסודר לפי הטופס הזה https://yourgame.org.il/showthread.php?t=6039 רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו