Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 25 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות מקווה שתורידו... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 25 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות יש מצב לunban? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 ביולי 25 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות אין אפשרות לבטל את זה? שאם אחיך מקבל באן ואז אתה נכנס אתה גם בבאן? למה אני ואחי מתי שהוא בבאן אני יכול להיכנס והפוך ( לא משנה באיזה שרת ) מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 25 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות @PaPa^Smurf # Krov אני גם לא מבין אני עכשיו בבאן ל4 ימים -_- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 26 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות אין אפשרות לבטל את זה? שאם אחיך מקבל באן ואז אתה נכנס אתה גם בבאן?למה אני ואחי מתי שהוא בבאן אני יכול להיכנס והפוך ( לא משנה באיזה שרת ) ברור שאפשר לבטל אבל זה ידפוק את כל מערכת הבאנים מה ip קח למשל אנשים עם שחקן שני אפילו שלישי האיש יכול לקבל באן וברגע שהוא נכנס ממשתמש אחר הבאן לא ישפיע עליו. המערכת באנים מה ip נועדה לכך שלא יהיה משתמש אחר שהוא יוכל להכנס ממנו. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו