SpeNz 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 SpeNz משתמש רשום נעם אלבז 10 31 הודעות איך להפסיד 80$ R.I.P תראו עד הסוף מצחיק [video=youtube;gLWwLaGyOQc] אם אהבתם סאב לייק :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 ביולי 24 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות אם אתה רוצה אני יכול לעלות מדריך איך לאבד סכין תןך שתי דקות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Actuallity 10 פורסם 2016 ביולי 24 Actuallity משתמש רשום 10 68 הודעות מה הקטע שאתה מהמר על שני קבוצות אותו סכום? איפה הרווח פה אני מדבר על הצבעים שמת על שחור 3000 וגם על האדום 3000 במידה ואתה מנצח אתה מקבל 6000 שבעיקרון זה מה שהימרת על שני הקבוצות ביחד מה שאומר שאין רווח בברכה, אנדריי מפקח קטגוריית פנאי לשעבר. ואדמין בשרת הJB בהווה. חיל השריון - האיש שבטנק ינצח. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SpeNz 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 SpeNz משתמש רשום נעם אלבז 10 31 הודעות אם אתה רוצה אני יכול לעלות מדריך איך לאבד סכין תןך שתי דקות. מה הקטע שאתה מהמר על שני קבוצות אותו סכום? איפה הרווח פה אני מדבר על הצבעיםשמת על שחור 3000 וגם על האדום 3000 במידה ואתה מנצח אתה מקבל 6000 שבעיקרון זה מה שהימרת על שני הקבוצות ביחד מה שאומר שאין רווח לא ראיתה תסוף ? הייתי צריך לעשות unlock לצאט בשביל לשלוח תנקודות למשתמש אחר בגלל שבמשתמש הזה קיבלתי באן אשמח לסאב חברים :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
unix 11 פורסם 2016 ביולי 24 unix משתמש רשום 11 119 הודעות עצוב :( אבל אחלה עריכה d: w0wz3rz בברכה, יהונתן DreamRealm - Network בעלי רשת המיינקראפט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SpeNz 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 SpeNz משתמש רשום נעם אלבז 10 31 הודעות עצוב :(אבל אחלה עריכה d: sub if you enjoyed the video m8 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
unix 11 פורסם 2016 ביולי 24 unix משתמש רשום 11 119 הודעות sub if you enjoyed the video m8 You've earned another sub :D btw which software did you use for the last clip on your SAMP Drift edit? w0wz3rz בברכה, יהונתן DreamRealm - Network בעלי רשת המיינקראפט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SpeNz 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 SpeNz משתמש רשום נעם אלבז 10 31 הודעות You've earned another sub :D btw which software did you use for the last clip on your SAMP Drift edit? sony vegas m8 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 ביולי 25 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות חחח לא נורא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 25 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות מה הקטע שאתה מהמר על שני קבוצות אותו סכום? איפה הרווח פה אני מדבר על הצבעיםשמת על שחור 3000 וגם על האדום 3000 במידה ואתה מנצח אתה מקבל 6000 שבעיקרון זה מה שהימרת על שני הקבוצות ביחד מה שאומר שאין רווח הוא לא רצה שום רווח. בשביל לשלוח נקודות באתר צריך לפתוח את הצאט שאותו עושים עם להמר. הוא חשב במידה ויפתח לו הצאט הוא יוכל לשלוח את זה למשתמש השני, אבל כנראה שלא. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SpeNz 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 25 SpeNz משתמש רשום נעם אלבז 10 31 הודעות הוא לא רצה שום רווח.בשביל לשלוח נקודות באתר צריך לפתוח את הצאט שאותו עושים עם להמר. הוא חשב במידה ויפתח לו הצאט הוא יוכל לשלוח את זה למשתמש השני, אבל כנראה שלא. תביא סאב ילד חכם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SpeNz 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 31 SpeNz משתמש רשום נעם אלבז 10 31 הודעות 466צפיות תודה רבה על התמיכה ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Afeking 11 פורסם 2016 ביולי 31 Afeking משתמש רשום 11 27 הודעות היה לי גרועים יותר :( קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו