עבור לתוכן

בקשות בגייל.

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

Evya M
  • אביתר
  • 103
  • 553 הודעות
אתה ביקשת בעצמך שאם יש לנו חוקים לבקש ועכשיו אתה תוקף אותנו בחזרה בזה שאתה אומר שרועי עושה פרוטקציות או משהו אין לי משהו אישי נגדך אני לא מנסה לריב פה או כל דבר דומה אני רק לא מבין מה אתה רוצה אתה מבקש מאיתנו אם יש חוקים שאנחנו רוצים להוסיף כל השרת אומר לך להחזיר את החוקים של רועי אני ספציפית הייתי מחזיר אותם אבל כל אחד ומה שהוא חושב רק ואני יודע ש90% מהשחקנים של הגייל טוענים שהרסת אותו שינת בו כל כך הרבה אבל לפני שהחלפת את רועי הוא גם רצה לשנות אותו אבל בכיוון אחר להחזיר hns להוסיף days menu kt אבל אתה נגד זה אתה מעדיף את המוד של הגייל גם כשהורדת את המצנח בclouds כולם אמרו שתחזיר אותו כל השחקנים של הגייל הוותיקים משחקים אותו יותר מחצי שנה ונמאס להם כשחוזרים על אותו הדבר הם רוצים וצריכים שינוי מדי פעם שבוע עם המודים האלה שבוע בלי ואתה תוכל לראות בעצמך שבשבוע שיהיה את זה יהיה x2 שחקנים ביום יום מאשר שיש עכשיו כי זה הופך את השרת לייחודי ויחיד במינו בישראל וככה זה מושך שחקנים אחרים זהו.

ולא אני לא גאה בזה שאני יוצא נגדך אולי זה פשוט יעזור לך להבין מה אנשים באמת רוצים בגייל בישביל שכמה שיותר אנשים יהנו ויהיו מחוברים בשרת הגייל ביום יום.

אני לא יודע מה איתכם אבל הדבר היחיד שמפריע לי בחוקים החדשים זה רק דוקר סיטי מת וגם את זה הורידו אני סבבה עם החוקים החדשים. הדבר היחיד שאני מסכים עם בודהה זה שנראה לי שצריך להחזיר את ה h&s כל 3 או 4 ראונדים

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 21
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

DigitalSoul
  • אביעד
  • 14
  • 964 הודעות

אז ככה הרעיון שלי הוא ש כול שלוש vote ct שvote ct הרביעי או השלישי יבטלו אותו ויעשו vote hg הנגר גיימס

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

n0nstop
  • יוגב
  • 135
  • 1.5k הודעות

כל תגובה שלא תהיה קשורה לתוכן האשכול תמחק.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

SaarC
  • סער
  • 128
  • 597 הודעות
לראשונה אתה בא וכותב שהשרת היה יותר טוב וחרטה. באשכול זה ביקשתי אם להוסיף או להוריד חוקים לא לשנות חזרה.

אז אנחנו רוצים שתוריד את כל מה שהוספת, ותחזיר את כל מה שהורדת, יותר טוב?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול pitpiton
  • תומר
  • 119
  • 724 הודעות
לא הבנתי מה הבעיה ב"דוקר ct מת", דקרת את השוטר - מרדת. זה מאוד טיפשי להוריד את זה..

תאמין לי שביט אני כמוך אבל בעיה קטנה שילדים קצת מפונקים לא מבינים את המוד גייל הם רגילים כמו שאמרתי ל...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ClippeR
  • 10
  • 527 הודעות
לא הבנתי מה הבעיה ב"דוקר ct מת", דקרת את השוטר - מרדת. זה מאוד טיפשי להוריד את זה..

זה נכון שמי שדוקר סיטי מת אבל אם אחד הסיטי אומר כולם אחריי בדק הטרור הולכים אחריו וסתם דוקרים את האוויר הסיטי נכנס לו בכוונת אז לטרור מותר להרוג כי זה לא אשמת הטרור כי הסיטי נכנס לו בכוונת אבל תומר אמר שגם אם הוא נכנס לכוונת ודקרתי בטעות אז מותר להרוג אותי והסיטי בכוונה נכנסים באמצע כדי להרוג תטרור

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ronc102
  • רון
  • 53
  • 1.1k הודעות

אשכול זה ננעל בעקבות שהוא הוספם בדברים שלא קשורים ויפתח אשכול מסודר יותר

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון