pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות אז ככה. אם למישהו יש בקשה לגבי אחד החוקים או להוסיף חוק או משהו. בקיצור כל דבר אפשר להגיד אותו פה ונעשה עליו דיון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 ביולי 24 Buddha אדמין 17 167 הודעות תחזיר את החוקים של xmaster וזהו אני חושב My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Moti 10 פורסם 2016 ביולי 24 Moti אדמין 10 3 הודעות אממממממ נראלי שחשבתי על משהו שהחוק הזה הוא שהנבחר יבחר אחד שיגיד חוקים ואחד ישחק איתם ואם יש מישהו שמדבר ביחד ושזה לא קשור כשזה לא בזמן אלאר אז אני חושב שצריך לעשות votect כי זה די מטומטם והורס את השרת שכל הסיטי מדברים ולא מבינים כלום ואני חושב שכל השרת חושב שאני צודק.......... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 ביולי 24 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות דוקר סיטי מת חוק מטומטם כי מנצלים את זה ואומרים את זה ואז רצים אל הטרור בכוונה כדי להרוג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 ביולי 24 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לדעתי צריך להחזיר את החוקים הקודמים וזהו,חוקים פשוטים שכולם מכירים מקווה שעזרתי :d קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 פורסם 2016 ביולי 24 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות לדעתי צריך להחזיר את החוקים הקודמים וזהו,חוקים פשוטים שכולם מכירים מקווה שעזרתי :d +1 מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2016 ביולי 24 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לדעתי צריך להחזיר את החוקים הקודמים וזהו,חוקים פשוטים שכולם מכירים מקווה שעזרתי :d +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ClippeR 10 פורסם 2016 ביולי 24 ClippeR אדמין 10 527 הודעות לדעתי צריך להחזיר את החוקים הקודמים וזהו,חוקים פשוטים שכולם מכירים מקווה שעזרתי :d +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 ביולי 24 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות לדעתי צריך להחזיר את החוקים הקודמים וזהו,חוקים פשוטים שכולם מכירים מקווה שעזרתי :d +1 אני חושב שהחוקים האלה הכי פשוטים ולא מבלבלים! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2016 ביולי 25 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות +1 +1 מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 ביולי 25 Meowman אדמין 14 228 הודעות לדעתי צריך להחזיר את החוקים הקודמים וזהו,חוקים פשוטים שכולם מכירים מקווה שעזרתי :d -1 תחזיר את החוקים של xmaster וזהו אני חושב - 1 אתם אומרים אתזה כי אתם רגילים לזה לא כי זה טוב יותר עובדה לעד החוקים האלה של xmaster לכולם היו חוקים כמו עכשיו וכולם היו שמחים איתם אולי רק החוק של הדוקר סיטי מת חוץ מזה חוקים טוב בחוקים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
diselg 10 פורסם 2016 ביולי 25 diselg משתמש רשום חן 10 227 הודעות חוקים של רועי וזהו !! מעריץ מושבע של קקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 25 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות דוקר סיטי מת חוק מטומטם כי מנצלים את זה ואומרים את זה ואז רצים אל הטרור בכוונה כדי להרוג בסדר התקבל. שאני יחזור מהעבודה או מישהו שיכול לעשות את זה נוריד את החוק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 ביולי 25 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות לא הבנתי מה הבעיה ב"דוקר ct מת", דקרת את השוטר - מרדת. זה מאוד טיפשי להוריד את זה.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
diselg 10 פורסם 2016 ביולי 25 diselg משתמש רשום חן 10 227 הודעות שאלה קטנה מה טוב ושונה היו בחוקים של רועי מעכשיו וקחו ממני עצה שחקו בשרת אחר אם אתם רוצים את החוקים שלו כי זה לא שרת גייל היה עם הפרוטקציות של האדמינים שמה והחוקים שנתנו כל כל הרבה איסורים על סיטי שכבר שכחתם מה זה גייל מה פרוטקציות בקיצור חצי מהשרת רוצה את החוקים הקודמים .. מעריץ מושבע של קקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו