ClippeR 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 ClippeR אדמין 10 527 הודעות שם מגיש ההצעה:ClippeR תאריך הגשת ההצעה:24.7.2016 הצעה לשרת: (שם השרת)jail פירוט על ההצעה:תומר החליט להוריד מהמפה קלאודס את המצנח לדעתי כדאי להחזיר מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:כי לדעתי זה הורס תמפה אפחד לא יכול למרוד הסיטי מתים בטעות כי אין מצנח אני קופץ ואז בגלל מצנח אני מת וזה לא כיף לשחק קישור לפלאגין (במידה ויש): הערות:אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TiK-TaK 11 פורסם 2016 ביולי 24 TiK-TaK אדמין 11 149 הודעות חייב להחזיר זה ממש לא כיף יש מקומות שאי אפשר להגיע בלי מצנח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ClippeR 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 ClippeR אדמין 10 527 הודעות חייב להחזיר זה ממש לא כיף יש מקומות שאי אפשר להגיע בלי מצנח צודק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2016 ביולי 24 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 ביולי 24 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לא חושב שצריך להוסיף תמצנח יותר כיף שזה היה ct map וראונדים מהירים... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ClippeR 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 ClippeR אדמין 10 527 הודעות לא חושב שצריך להוסיף תמצנח יותר כיף שזה היה ct map וראונדים מהירים... אבל לא עד כדי כך כל התאים זה תאי מרד ובלי מצנח אף אחד לא מצליח לצאת מהם חוץ מזה שגם סיטי נופלים בטעות בגלל שאין מצנח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ClippeR 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 ClippeR אדמין 10 527 הודעות @pitpiton קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 ביולי 24 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות בלי מצנח אי אפשר להגיע לחצי מהמקומות של המפה . לא היה בעיה בתור סיטי להשתלט על הטרור כאשר היה מצנח אבל שאין מצנח זה כמעט בלתי אפשרי למרוד בתור טרור רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ClippeR 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 ClippeR אדמין 10 527 הודעות בלי מצנח אי אפשר להגיע לחצי מהמקומות של המפה .לא היה בעיה בתור סיטי להשתלט על הטרור כאשר היה מצנח אבל שאין מצנח זה כמעט בלתי אפשרי למרוד בתור טרור נכון לטרור אין אפשרות למרוד חוץ מלקפוץ על הסיטי בנייף וזה יותר קל עם מצנח והקטע שאסור שיהיה "עבר בכוונת" זה גם טיפשי אם אני הולך ודוקר אפחד לא אמר לו להצמד אליי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו