HyperActive 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות היי, אני חדש בקהילה והתחלתי לשחק בjb שלכם, מאד נחמד שם אך אני לא יודע למה אבל קיבלתי באן על שום דבר... שיחקתי בשרת שלכם ופתאום איזה אדמין הביא לי באן.. הסטים אידי שלי הוא steam_0:1:50589095 תודה רבה. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 24 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&searchText=steam_1%3A1%3A50589095&Submit=Search אתה בטוח שלא עשית שום דבר? via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&searchtext=steam_1%3a1%3a50589095&submit=searchאתה בטוח שלא עשית שום דבר? אני לגמריי חדש ולא עשיתי כלום. הדבר האחרן שעשיתי זה שהייתי בבידוד עם עוד 6 טרור ול2 היה נשקים אז אמרתי לאחד (מתוך צחוק כמובן) תביא לי את הusp או שאני מלשין... מלא אוהבים אותי וזה אני לא מבין למה אדמינים כאן פועלים ללא שיקול דעת.... ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 24 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות @speedy via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות @speedy הוא משחק עכשיו בטח הוא יענה עוד שעתיים שהבאן ירד כבר.. אני לא מבין למה אני צריך לחכות בפורום על דבר כזה? ותשמע אני אומר לך אני שיחקתי ב1.6 בהרבה קהילות ואפילו הייתי אדמין בsamp-il זה לא עובד ככה... אם כבר להביא באן אז לציין סיבה במיוחד שאני שחקן חדש, אפילו יותר מזה בגלל שאני חדש שיזהיר ולא יפעל בקור רוח. אני בספק בכלל אם הוא יודע למה הוא נתן את הבאן.. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Speedy 11 פורסם 2016 ביולי 24 Speedy משתמש רשום ליאון 11 28 הודעות תקשיב אמרת אולי בטעות ואולי לא משהו גזעני בנוגע לבני מעוט סליחה שלקח לי יותר מדי זמן לענות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות תקשיב אמרת אולי בטעות ואולי לא משהו גזעני בנוגע לבני מעוט סליחה שלקח לי יותר מדי זמן לענות משהו גזעני לגבי בני מיעוט? בוא אסביר לך משהו. הcounter-strike מבוסס על שני צדדים- ct וteror. הטרוריסטים הם מאופיינים כערבים בגלל הלבוש (אחד מהם לובש כפיה) ושלא נדבר על הכתוביות בערבית שיש במפות dust2 וכו.. אז כולה אמרתי "ct יש פה איזה אחד שדומה לערבי שיש לו usp". זה כמו שאם הייתה לו כיפה אז הייתי אומר יהודי. איפה הגזענות? למה להתפס על קטנות? מה אתה מחפש להביא באנים? ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Speedy 11 פורסם 2016 ביולי 24 Speedy משתמש רשום ליאון 11 28 הודעות כן אבל אתה אמרת ערבי לא בתור להגיד למשהו אתה טרור אלה להגיד לו סוג של ירידה על משהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 24 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות דיברתי עם האדמין והבאן ירד. ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו