NinjaTux 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 23 NinjaTux משתמש רשום yuval 10 6 הודעות אני משחק עכשיו בשרת הJailbreak של הקהילה בCSGO והאדמין אמר לי לפנות אל הפורום לעזרה, אני ועוד מספר אנשים בשרת חווים את הבעיה הזאת. מה לעשות? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 23 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות יש לך overwolf? אם כן תמחק אותו או שפשוט תכבה אותו שאתה בשרת. via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NinjaTux 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 23 NinjaTux משתמש רשום yuval 10 6 הודעות כן יש לי, תוכל לפרט למה האוברוולף גורם לבעיה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 23 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות חחח תאמת אני לא יודע למה. אבל אני יודע שאם אתה מכבה אותו ונכנס לשרת אז זה מסתדר לך. via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NinjaTux 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 23 NinjaTux משתמש רשום yuval 10 6 הודעות עשיתי Unistall ודיווחתי להם על הבעיה. תודה על המענה המהיר! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 23 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות עשיתי Unistall ודיווחתי להם על הבעיה.תודה על המענה המהיר! בכיף! עובד לך עכשיו? via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NinjaTux 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 23 NinjaTux משתמש רשום yuval 10 6 הודעות אני מקווה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 ביולי 23 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות זה קורה גם לי כול פעם שאני מדליק את ה overwolf פשוט לפני שאתה נכנס למשחק תצא ממנו מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו