liad35 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 23 liad35 משתמש רשום ליעד 10 19 הודעות בקשת חנינה אני מודה כי השתמשתי בסקריפטים בשרת הפאן של הקהילה כדי לסמוך עלי כי אני לא קיבלתי שום בבאן עד עכשיו ואשתדל שלא לקבל אני למדתי את הלקח ואבטיח לא להשתמש בביופ סקריפט יותר בשום מקום אפשר לסמוך עליי כי אני אחרי אשר יודע לקחת לקח ולהבין מה עשיתי מחקתי את התוכנה מהמחשב לגמרי אני מאוד מצטער על שהפרתי את החוקים ולא נהגתי על פי החוקים מבקש מאוד לחנינה ממני ליעד/slogha3> [sIGPIC][/sIGPIC] מה יש לאוהב חוץ מאת yourgame:ygred: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 23 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות @shavit via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 ביולי 24 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות פרופיל סטים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
liad35 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 liad35 משתמש רשום ליעד 10 19 הודעות http://steamcommunity.com/id/edenmozs/ [sIGPIC][/sIGPIC] מה יש לאוהב חוץ מאת yourgame:ygred: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
liad35 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 liad35 משתמש רשום ליעד 10 19 הודעות http://steamcommunity.com/id/edenmozs/ הפרופיל שלי [sIGPIC][/sIGPIC] מה יש לאוהב חוץ מאת yourgame:ygred: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RedEagle 10 פורסם 2016 ביולי 24 RedEagle אדמין 10 19 הודעות http://steamcommunity.com/id/edenmozs/ הפרופיל שלי דווחת למשטרת מרחב ירקון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
liad35 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 liad35 משתמש רשום ליעד 10 19 הודעות סליחה על ההפרעה אך אני ממתין הרבה זמן לתשובה ואני מאוד רוצה לשחק בשרתי יורגיים שוב מתי תשובה תגיע? ממני ליעד. [sIGPIC][/sIGPIC] מה יש לאוהב חוץ מאת yourgame:ygred: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 ביולי 26 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות יש לי שאלה למה מהתחלה הישמשת בסקריפטים עם ידעת שזה אסור? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
liad35 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 liad35 משתמש רשום ליעד 10 19 הודעות כמו שכתבתי באשכול הקודם השתמשתי בזה עם חברים בשרת פרטי ונכנסתי ליור גיים אחר כך שחכתי שבהאנגר גיים אין אוטו ביופ והמשכתי להשתמש ואז שקיבלתי את הבאן בדקתי למה ושאלתי חברים עם אין באנגר גיים אוטו ביופ ואז בגעתי לבקש סליחה בפורום [sIGPIC][/sIGPIC] מה יש לאוהב חוץ מאת yourgame:ygred: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 ביולי 26 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות ירד. שלא יחזור שוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
liad35 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 26 liad35 משתמש רשום ליעד 10 19 הודעות יישששששששש תודה רבהההההההההה!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] מה יש לאוהב חוץ מאת yourgame:ygred: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו