makaveli 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 23 makaveli משתמש רשום 10 7 הודעות שם מגיש ההצעה: הילאי תאריך הגשת ההצעה: 23/7 הצעה לשרת: (שם השרת) bhop פירוט על ההצעה: לבטל את אפשרות הדיבור בביהופ מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה : אני לא חושב אני בטוח שההצעה שלי טובה מכיוון שזה אמור להיות שרת שמיועד לביהופ ולא לשרת דיבורים ובילבולי שכל, אם אתם רוצים לדבר בבקשה ממכם תלכו לסקייפ לטימספיק לדיסקורד או לכל מקום אחר, יש שחקנים שרוצים לשחק באמת ולשבור שיאים ואי אפשר להתרכז ככה כשכולם מדברים על דברים שלא קשורים כלל לשרת, ולכל המתחקמים שיגידו : יש לך VOICE ENABLE 0, אתם אמורים ללכת לטימספיק ולא אני אמור לעשות VOICE ENABLE 0 כי זה שרת ביהופ ולא שרת שמיועד לדיבורים:) קישור לפלאגין (במידה ויש):- הערות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RubyAngel 18 פורסם 2016 ביולי 23 RubyAngel משתמש רשום Ruby 18 21 הודעות אני אדמינית בשרת הביהופ ואני בעד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביולי 24 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אני אדמינית בשרת הביהופ ואני בעד את אדמינית בשרת ה-bhop ואת עוברת על החוקים. 2. אין להגיב באשכול הצעות אחר, מותר אך ורק להצביע. אני אומר את זה יותר מדי פעמים. תפסיקו לעבור על החוקים זה לא קשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו