Evya M 103 פורסם 2016 ביולי 22 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות אוף רועי איך התבאסתי שירדת ! אהבתי אותך מאוד אני אתגעגע אליך :( התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 ביולי 22 Buddha אדמין 17 167 הודעות למה מחכים שיחזירו אותך לכל אחד מגיע הזדמנות שנייה מישהו שהיה אדמין אחרי שירד פרסם קהילה מתחרה וקיבל באן ועוד ואחרי זה נתנו לו הזדמנות שנייה והוא כרגע אדמין אני לא ינקוט בשמות אבל אם הוא קיבל הזדמנות שנייה אז איזה סיבה יש שאתה לא תקבל! My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 22 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות אוף רועי איך התבאסתי שירדת ! אהבתי אותך מאוד אני אתגעגע אליך :( כנ"ל אחי, הייתי בדרך להביא לך אדמין עכשיו בסופ"ש אבל הורידו אותי, לפחות קיבלת את זה עדיין. ;) בהצלחה אחי! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 22 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות למה מחכים שיחזירו אותך לכל אחד מגיע הזדמנות שנייה מישהו שהיה אדמין אחרי שירד פרסם קהילה מתחרה וקיבל באן ועוד ואחרי זה נתנו לו הזדמנות שנייה והוא כרגע אדמין אני לא ינקוט בשמות אבל אם הוא קיבל הזדמנות שנייה אז איזה סיבה יש שאתה לא תקבל! אני לא מחפש הזדמנות שנייה מהסיבה הפשוטה שהציעו לי אלף ואחד תפקידים אבל אני סירבתי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RedEagle 10 פורסם 2016 ביולי 22 RedEagle אדמין 10 19 הודעות זה כי אתה סאחי מת, טפי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 ביולי 22 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות מתבאס שירדת חבל שלא המשכת עם פיפיטון או בלי ... אוהב אותך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביולי 22 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות בוא לפורום! דיברנו על זה כבר אז יאללה בוא! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 22 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות זה כי אתה סאחי מת, טפי. יש מילה אחרת שמתארת את זה. מתבאס שירדת חבל שלא המשכת עם פיפיטון או בלי ... אוהב אותך בהצלחה אחי! בוא לפורום! דיברנו על זה כבר אז יאללה בוא! תודה על ההצעה זיו אבל אני מוותר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 ביולי 22 Buddha אדמין 17 167 הודעות הזדמנות שניה בתור מנהל שרת הגייל!!!!! My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 22 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות ממש התבאסתי גם רציתי לרשום לך יום לפני שירדת שאתה עושה עבודה ממש טובה שרצית להחזיר את ה hns ו kt ואולי להוסיף daysmenu משנה את שרת הגייל ולוקח אותו לכיוון אחר לגמרי בצורה טובה למרות הזמן הקצר שהיית המנהל שרת שלי אני ממש שמח שזה היית אתה ואני מקווה ומאוד רוצה שתחזור להיות מנהל שרת לבד או עם פיטפיטון ובהצלחה. +1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 22 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות +1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הזדמנות שניה בתור מנהל שרת הגייל!!!!! אם היו רוצים לתת לי הזדמנות שנייה היו באים לפני כל הסיפור הזה ומעלים את תומר ואותי ביחד. זה כבר היה שנה שעברה וזה הלך טוב, השרת היה מפוצץ 32 אנשים ואהבו לשחק בשרת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 ביולי 22 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות די אירוני כי קרה לי אותו דבר רק שאתה היית בצד ההנהלה בכל מקרה גם אז וגם עכשיו אני לא חושב שזה מוצדק (לפחות לפי האשכול שלך) בהצלחה בהמשך בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 ביולי 22 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות חבל מאוד....הייתה מנהל שרת טוב!:(:(:(:(:(:(3>3> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 22 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות די אירוני כי קרה לי אותו דבר רק שאתה היית בצד ההנהלהבכל מקרה גם אז וגם עכשיו אני לא חושב שזה מוצדק (לפחות לפי האשכול שלך) בהצלחה בהמשך הסיבה שלי ושלך כנראה זהות. חבל מאוד....הייתה מנהל שרת טוב!:(:(:(:(:(:(3>3> תודה אחי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו