xMASTER 89 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 22 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות שלום לכם שחקנים יקרים, צצו פה שמועות שאני פרשתי בעצמי או שהעיפו אותי מכמה סיבות שהם לא באמת הסיבות האמתיות. אז הסיבה האמתית שהעיפו אותי זה כי רצו שמישהו אחר ינהל את השרת ולא אני, זה בכלל לא היה משנה מה יהיה התפקיד שלי אפילו אם הוא יהיה בסדר גודל של מנהל שרת אחר, ואפילו שרת שהוא יותר מצליח מהג'ייל. ויכול להיות שאם היו עושים את זה כמה ימים לפני אפילו לא הייתי פותח אשכול כזה כי הייתי מבין את הסיבה, אבל אחרי שדיברתי עם ההנהלה והבטיחו לתת לי עוד הזדמנות זה ממש מבאס שכבר באתי להשקיע ובאתי לעזור ואז הורידו אותי, הדברים האלה לא נכתבים מתוך כעס לכל השואלים, הם נכתבים כי אלה הסיבות האמתיות. יש שיגידו שפתחתי אשכול בצוות ההנהלה שהוא יותר חריף ויותר תוקפני ובגלל זה ירדתי - ממש לא ירדתי בגלל האשכול הזה, זה קרה כמה דקות לפני שפרסמתי אותו. יכול להיות שאותו האשכול תקף את ההנהלה למרות שכל מה שהיה רשום בו היה אמת לאמיתה ולא בהכרח היה צריך להימחק אבל זה כבר עניין שלהם. אז אלה הסיבות, הכל על השולחן. מי שמעוניין לדעת הכל יכול לפנות אליי בפרטי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 22 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות :( מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
diselg 10 פורסם 2016 ביולי 22 diselg משתמש רשום חן 10 227 הודעות אני מבואס שיצאת .. אתה היחידי שרצה לתת לי הזמדנות לחזור לקהילה אחרי כול מה שעשיתי .. והייתי מבואס גם לשמוע שירדת מהסיבות הלא מצודקות .. אתה היית מנהל אדיר! מקווה שתהיה לך הזדמנות לחזור לנהל או להיות חלק מהצוות של הקהילה .. :like: מעריץ מושבע של קקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 22 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות :( :( אני מבואס שיצאת .. אתה היחידי שרצה לתת לי הזמדנות לחזור לקהילה אחרי כול מה שעשיתי .. והייתי מבואס גם לשמוע שירדת מהסיבות הלא מצודקות .. אתה היית מנהל אדיר! מקווה שתהיה לך הזדמנות לחזור לנהל או להיות חלק מהצוות של הקהילה .. :like: זה כבר לא יקרה חן, אבל כיף לשמוע את המילים שלך בימים האלה. המון בהצלחה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
diselg 10 פורסם 2016 ביולי 22 diselg משתמש רשום חן 10 227 הודעות :(זה כבר לא יקרה חן, אבל כיף לשמוע את המילים שלך בימים האלה. המון בהצלחה! תודה אחי !! מעריץ מושבע של קקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 ביולי 22 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות -_- אין כבוד -_- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2016 ביולי 22 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות חבל שמציגים את חצי התמונה. חבל שלא ציינת שלא היית פעיל במשך שלושה חודשים ואז שאמרו שמחליפים אותך החלטת להתעורר. כן, החליפו אותך במנהל אחר, אבל לצייר את זה כאילו עשו פה קונספירציה נגדך? לא. אפילו שרצו לדבר איתך שיחליפו אותך באת ואמרת שבקושי יש לך זמן לדבר כי אתה עובד. למה את הדברים האלה לא ציינת פה? מה עם העובדה שהוצעו לך תפקידים שכן יתאימו למסגרתף הזמן שלך והיכולת? שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 22 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות חבל שמציגים את חצי התמונה. חבל שלא ציינת שלא היית פעיל במשך שלושה חודשים ואז שאמרו שמחליפים אותך החלטת להתעורר. כן, החליפו אותך במנהל אחר, אבל לצייר את זה כאילו עשו פה קונספירציה נגדך? לא. אפילו שרצו לדבר איתך שיחליפו אותך באת ואמרת שבקושי יש לך זמן לדבר כי אתה עובד. למה את הדברים האלה לא ציינת פה? מה עם העובדה שהוצעו לך תפקידים שכן יתאימו למסגרתף הזמן שלך והיכולת? שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך. חזרתי פה ב6.6 הודעתם לי על חוסר פעילות לאחר חודש ושבוע. וזה לא נכון, יוגב בא אליי בשעה 18 בדיוק שיצאתי למשמרת של 5 שעות, 5 שעות זה איפלו לא משמרת מלאה במונחים של ימי עבודה ויש לציין שגם הייתי פה כל היום ועשיתי קצת paper work בשרת. אני לא רוצה שכל הפורום יראה את השיחה שלנו אז אם אתה רוצה לדבר אני אשלח הודעה ואני אגיד לך בדיוק את כל מה שקרה מה6.6 ועד הזמן שהעיפו אותי. רק התגובה הרשמית להודעה שלך אין פה שום קונסיפרציה, ברגע שאמרתם לי שאני לא פעיל הפחתתי את העבודה, הוצעו לי תפקידים אחרים אבל אתה יודע גם אני אוהב את הג'ייל וזו לדעתי לא סיבה מספיק טובה כדי להעיף אותי. מה שכן אני יכול להסכים איתך שהיית יכול להעיף אותי ביום שהעפת את שלו ואז הייתי סותם את הפה ואפילו לא הייתי שולח לך הודעה כי הייתי יודע שאני אאשם. אם כבר מדברים, אדמין לשעבר שלי באמפס ירד מחוסר פעילות ואפילו לא טרח לשלוח הודעה, אתה יודע למה? כי הוא לא הודיע בשום מקום ונעלם מהחיים. אני לעומת זאת הודעתי פעמיים באשכול חוסר פעילות, הודעתי בקבוצה בוואצאפ שההנהלה של CSGO שמה, הודעתי ליוגב בפרטי ואז עוד עשינו הסכם לגבי החוסר פעילות. בנוסף, אפילו לא טרחו לשאול אותי ואת תומר אם אנחנו מעוניינים לנהל ביחד, ישר החליטו שתומר צריך לעשות את זה לבד ולהוציא אותי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 ביולי 22 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות אותו הדבר קרה לי לפני כמה ימים, אני השקעתי הרבה מאוד בקטגורייה שלי פעילויות, סיקורים ועוד. אבל בכל זאת שלחו לי הודעה בפורום שלא יהיה יותר תפקיד כזה "מנהל קטגורייה" אחרי שיחה קצרה עם האיש שאחראי לזה החלטתי לא לקבל פורום אחד כי זה לא יעזור, הרי ישלי פעילות בכל פורום בקטגורייה אז בשביל מה. פשוט פרשתי. הבנתי שלא משנה כמה אני אשתדל וישקיע לא יעריכו אותי רק בגלל העבר שלי, אז לפני חצי שנה שניהלתי את הbb. למרות שמאז הוכחתי את עצמי כמה פעמים. אני הבנתי שאין לי סיכוי לקבל שום תפקיד. זה לא אומר שאני יפסיק לנסות. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 ביולי 22 Buddha אדמין 17 167 הודעות ממש התבאסתי גם רציתי לרשום לך יום לפני שירדת שאתה עושה עבודה ממש טובה שרצית להחזיר את ה hns ו kt ואולי להוסיף daysmenu משנה את שרת הגייל ולוקח אותו לכיוון אחר לגמרי בצורה טובה למרות הזמן הקצר שהיית המנהל שרת שלי אני ממש שמח שזה היית אתה ואני מקווה ומאוד רוצה שתחזור להיות מנהל שרת לבד או עם פיטפיטון ובהצלחה. My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
diselg 10 פורסם 2016 ביולי 22 diselg משתמש רשום חן 10 227 הודעות ממש התבאסתי גם רציתי לרשום לך יום לפני שירדת שאתה עושה עבודה ממש טובה שרצית להחזיר את ה hns ו kt ואולי להוסיף daysmenu משנה את שרת הגייל ולוקח אותו לכיוון אחר לגמרי בצורה טובה למרות הזמן הקצר שהיית המנהל שרת שלי אני ממש שמח שזה היית אתה ואני מקווה ומאוד רוצה שתחזור להיות מנהל שרת לבד או עם פיטפיטון ובהצלחה. אני גם מקווה שהוא יחזור !! מעריץ מושבע של קקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 22 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות אותו הדבר קרה לי לפני כמה ימים, אני השקעתי הרבה מאוד בקטגורייה שלי פעילויות, סיקורים ועוד. אבל בכל זאת שלחו לי הודעה בפורום שלא יהיה יותר תפקיד כזה "מנהל קטגורייה" אחרי שיחה קצרה עם האיש שאחראי לזה החלטתי לא לקבל פורום אחד כי זה לא יעזור, הרי ישלי פעילות בכל פורום בקטגורייה אז בשביל מה. פשוט פרשתי. הבנתי שלא משנה כמה אני אשתדל וישקיע לא יעריכו אותי רק בגלל העבר שלי, אז לפני חצי שנה שניהלתי את הbb. למרות שמאז הוכחתי את עצמי כמה פעמים. אני הבנתי שאין לי סיכוי לקבל שום תפקיד. זה לא אומר שאני יפסיק לנסות. אני יודע על הסיבה של זיו, תדע שיש משמעות לזה שהוא הוריד את התפקיד הזה, זה לא היה נגדך באופן אישי. ממש התבאסתי גם רציתי לרשום לך יום לפני שירדת שאתה עושה עבודה ממש טובה שרצית להחזיר את ה hns ו kt ואולי להוסיף daysmenu משנה את שרת הגייל ולוקח אותו לכיוון אחר לגמרי בצורה טובה למרות הזמן הקצר שהיית המנהל שרת שלי אני ממש שמח שזה היית אתה ואני מקווה ומאוד רוצה שתחזור להיות מנהל שרת לבד או עם פיטפיטון ובהצלחה. זה כבר לא יקרה, ככה או ככה שיהיה בהצלחה! לדעתי אתה הולך להתקדם המון בקהילה. אני גם מקווה שהוא יחזור !! כנראה שלא. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 ביולי 22 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות ההית אחלה מנהל שרת באמת חבל שאתה לא חוזר :( קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
power 10 פורסם 2016 ביולי 22 power משתמש רשום 10 78 הודעות (נערך) ברגע שגיליתי שירדת הייתי בשוק נורא התבאסתי שירדת לא נישכח אותך :* נערך 2016 ביולי 22 על ידי power קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 22 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות ההית אחלה מנהל שרת באמת חבל שאתה לא חוזר :( לא נורא, שיהיה בהצלחה אורי! ברגע שגיליתי שירדת הייתי בשוק נורא התבאסתי שירדת לא נישכח אותך :* וואלה אלכס אתה אחד האדמינים החזקים שהעלאתי, שיהיה בהצלחה אחי! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו