YellowCard 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 20 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: שליו תאריך הגשת ההצעה: 21.7.16 הצעה לשרת: (שם השרת) jailbreak פירוט על ההצעה: לגבי הLR שנקרא CIRCLE OF DOOM יש בעיה שאם אתה עושה BHOP והטרור מתחיל CIRCLE OF DOOM אז הביהופ שלך ממשיך ואתה עף מחוץ לעיגול אז אני מציע שתי הצעות: 1. פריזטיים בתחילת האל אר או 2. חוק שאומר שהטרור צריך להודיע מראש לפני שהוא עושה CIRCLE OF DOOM מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כי אם מישהו עושה BHOP והטרור מתחיל CIRCLE OF DOOM זה סתם מתסכל כי הסיטי מת ואין לו מה לעשות עם זה. קישור לפלאגין (במידה ויש): אין הערות: אין נערך 2016 ביולי 20 על ידי YellowCard בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 ביולי 21 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות אין סיבה ליצור חוק כשאפשר לסדר את זה בפלאגין. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YellowCard 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 21 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות אין סיבה ליצור חוק כשאפשר לסדר את זה בפלאגין. אז זאת הייתה ההצעה הראשונה שלי, סידור בפלאגין של פריזטיים או מה שתחליט שימנע את הדבר. בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 ביולי 21 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות אז זאת הייתה ההצעה הראשונה שלי, סידור בפלאגין של פריזטיים או מה שתחליט שימנע את הדבר. אני אוסיף את זה כשיהיה לי זמן :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YellowCard 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 21 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות אני אוסיף את זה כשיהיה לי זמן :) תודה. בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו