PaPa Smurf # Krov 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 20 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות שלום, אם יש לי סרטון ב csgo יש תוכנה שאיתה אפשר לערוך את הסרטון? סלוא מוושן,מוסיקה, כתוביות יפות וכו... או שזה רק רגיל דרך יוטיוב הכול? מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביולי 20 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות Sony vegas is love sony vegas is life You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SuperGaming 10 פורסם 2016 ביולי 21 SuperGaming חדש/ה ב־YourGame לא 10 34 הודעות עריכה מתקדמת: Sony Vegas / Adobe Premire עריכה בסיסית: Camtasia Studio 8 בכל התוכנות יש את מה שאמרת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CrazyLife 16 פורסם 2016 ביולי 21 CrazyLife חדש/ה ב־YourGame Aviv 16 23 הודעות ממליץ לך מאוד להתחיל ב Sony Vegas. יש שם הכל , וזה לא תוכנה מסובכת! בהצלחה! :v: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 21 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות (נערך) תודה רבה, אפשר קישור להורדה אני לא מוצא נערך 2016 ביולי 21 על ידי PaPa Smurf # Krov מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביולי 21 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות תודה רבה,אפשר קישור להורדה אני לא מוצא פנה אליי בפרטי אני אשלח לך הכל You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו