LeRmanukii 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 20 LeRmanukii משתמש רשום 10 5 הודעות שלום רב, ברצוני להצטרף לתלונה של ידידי קליפר, להתלונן על אדמין אביוזר ולבקש שיורידו אותו בהקדם! אז ככה אני קיללתי במיק וקיבלתי מיוט לשעתיים, ואחרי זה אדון סאקורה החליט שאני לא בא לו בטוב וקיבלתי גם גאג לשעה על כלום, כשביקשתי לדעת למה הוא התעלם. אחרי זה הוא החליט לתת באנים לכל מי שרשם free lermanukii מבקש שתעשו עם זה משהו ולא תתעלמו כרגיל בברכה lermanukii קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2016 ביולי 20 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות הוא ירדxD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeRmanukii 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 20 LeRmanukii משתמש רשום 10 5 הודעות איך אתה יודע? הוא ירדxD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 ביולי 20 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות הוא ירדxD הוא לא ירד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sakura 13 פורסם 2016 ביולי 20 sakura אדמין תמיר 13 168 הודעות (נערך) לקלל את אמא שלי זה לא כלום :) קיבלת gag מסיבה שציינתי למעלה קיבלת מיוט על כך שאתה קיללת את כול האדמינים שהיו בשרת יש לי רקורד מלא של כול מה שאמרת והוא יעלה ליוטיוב במידת הצורך Ofek.Sharabi לא ירדתי אני מבקש שלא תגיד עליי סתם אמירות תודה רבה אגב מה זה הצעה | אדמין אביוזר אתה לא מציע פה שום דבר תגיש תלונה כמו שצריך פעם הבאה ולא פותחים על זה אשכול! הנה קישור תהנה עם התלונה שלך לי יש רקורד שמוכיך את הכול אז אני לא מפחד : https://yourgame.org.il/showthread.php?t=6039 בהצלחה עם התלונה תמיר נערך 2016 ביולי 20 על ידי sakura קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeRmanukii 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 20 LeRmanukii משתמש רשום 10 5 הודעות לקלל את אמא שלי זה לא כלום :)קיבלת gag מסיבה שציינתי למעלה קיבלת מיוט על כך שאתה קיללת את כול האדמינים שהיו בשרת יש לי רקורד מלא של כול מה שאמרת והוא יעלה ליוטיוב במידת הצורך ofek.sharabi לא ירדתי אני מבקש שלא תגיד עליי סתם אמירות תודה רבה אגב מה זה הצעה | אדמין אביוזר אתה לא מציע פה שום דבר תגיש תלונה כמו שצריך פעם הבאה ולא פותחים על זה אשכול! הנה קישור תהנה עם התלונה שלך לי יש רקורד שמוכיך את הכול אז אני לא מפחד : https://yourgame.org.il/showthread.php?t=6039 בהצלחה עם התלונה תמיר מוכיח* , ההצעה הייתה שיורידו אותך, הודיתי שקיללתי אותך במיקרופון, התלונה שלי הייתה על גאג לא מוצדק אז שים לב טוב למה שנכתב d: וכן אני יותר מאשמח לראות רקורד של הסיבה לגאג שקיבלתי לשעה. בהצלחה עם השירות ה"מועיל" שלך בלהרוס את ההנאה של אנשים בשרת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sakura 13 פורסם 2016 ביולי 21 sakura אדמין תמיר 13 168 הודעות מוכיח* , ההצעה הייתה שיורידו אותך, הודיתי שקיללתי אותך במיקרופון, התלונה שלי הייתה על גאג לא מוצדק אז שים לב טוב למה שנכתב d: וכן אני יותר מאשמח לראות רקורד של הסיבה לגאג שקיבלתי לשעה. בהצלחה עם השירות ה"מועיל" שלך בלהרוס את ההנאה של אנשים בשרת. אני ישלח לך רקורד ויבזבז זמן על זה ברגע שתגיש תלונה כמו שצריך הנה לינק לאיך מגישים תלונה בהצלחה :) אשמור את הרקורד בכול מקרה כדי שאני יוכל לעלות לשם איך קיללת את אמא שלי :) https://yourgame.org.il/showthread.php?t=6039 בהצלחה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו