עבור לתוכן

תלונה על אדמין בttt

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול ClippeR
  • 10
  • 527 הודעות

שם מגיש התלונה:ClippeR

SteamID:STEAM_0:0:71826345

שחקן או אדמין שאתה מתלונן עליו:sakura

הוכחות תומכות:https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&searchText=Free+Lermaniki+hasheni&Submit=Search

הערות:הייתי בשרת החלפתי תשם לFree Lermaniki hasheni

האדמין יכול לעשות עלי פקודות השם לא העליב אף אחד האדמין אמר לי לשנות תשם אמרתי לו שיגיד לי למה לשנות אני ישנה הוא לא ענה הביא לי קיק באתי להכנס שוב לשרת לדבר איתו והוא הביא באן לחצי שעה אפשר לראות לפי הבאן את השם

וZpower בבקשה אל תנעל הגשתי מיליון בקשות במייל אפחד לא עונה אל תעשו אתזה במייל מה הבעיה שהמנהל או האדמין יראה את זה יענה וזהו

אל תנעלו בבקשה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 9
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

Zpower
  • זיו
  • 153
  • 2.7k הודעות

למי שלחת את המיילים עם התלונות?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול ClippeR
  • 10
  • 527 הודעות
למי שלחת את המיילים עם התלונות?

נווה ומורי על תלונות אחרות ואפחד לא עונה תחכה קצת אם אחד מצוות הttt לא יענה אני ישלח במייל שוב

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

sakura
  • תמיר
  • 13
  • 168 הודעות

קיבלת באן בגלל שביקשתי ממך פעמיים לשנות את השם כי היו שלושה אנשים עם השם הזה ביקשתי גם מהם והם שינו

זה שם מתחכם כי הדיטקטיב לא יכול לדעת למי מבניכם הוא מתכוון

קיבלת שתי הזהרות בקיקים ואז באן כי חזרת פעמיים עם השם

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול ClippeR
  • 10
  • 527 הודעות
קיבלת באן בגלל שביקשתי ממך פעמיים לשנות את השם כי היו שלושה אנשים עם השם הזה ביקשתי גם מהם והם שינו

זה שם מתחכם כי הדיטקטיב לא יכול לדעת למי מבניכם הוא מתכוון

קיבלת שתי הזהרות בקיקים ואז באן כי חזרת פעמיים עם השם

אתה סתם ממציא אני שאלתי אותך מיליון פעם מה הבעיה בשם והיה הבדל בן השמות לי היה hasheni הסוף אחד היה רק free lermanuki למה אתה סתם ממציא סתםהבאת לי באן

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shekel-Fucker
  • עומר
  • 75
  • 880 הודעות
אתה סתם ממציא אני שאלתי אותך מיליון פעם מה הבעיה בשם והיה הבדל בן השמות לי היה hasheni הסוף אחד היה רק free lermanuki למה אתה סתם ממציא סתםהבאת לי באן

כשיש כמה אנשים עם אותו שם, אפילו שם שהוא בכמה אותיות שונה אבל עדיין אותו שם זה התחכמות, זה מבלבל את הדידקטיב והוא לא יודע למי לקרוא וגם נגיד אם הוא אומר את השם שלך אז אתה יכול לומר לו שיש עוד אנשים עם השם הזה והוא סתם יקבל rdm.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול ClippeR
  • 10
  • 527 הודעות
כשיש כמה אנשים עם אותו שם, אפילו שם שהוא בכמה אותיות שונה אבל עדיין אותו שם זה התחכמות, זה מבלבל את הדידקטיב והוא לא יודע למי לקרוא וגם נגיד אם הוא אומר את השם שלך אז אתה יכול לומר לו שיש עוד אנשים עם השם הזה והוא סתם יקבל rdm.

אז שיגיד הוא אומר תשנה תשם אמרתי לו למה הוא לא עונה בכוונה כנראה שעכשיו הוא חשב על סיבה ואמר אותה כי בשרת הוא לא אמר למה הוא אמר ונתן קיק באתי להכנס לשרת שוב לשאול אותו למה הוא ישר הביא באן בלי סיבה למה לשנות שם

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

sakura
  • תמיר
  • 13
  • 168 הודעות

אמרתי לך תשנה את השם המתחכם הזה עד 8 לא שנית חזרת עם השם עוד הפעם נתתי לך קיק חזרת עוד הפעם וזה כבר באן

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

sakura
  • תמיר
  • 13
  • 168 הודעות

אגב לא מתלוננים ככה שתדע בפעם הבאה תעשה תלונה לאחד מהאימלים ותחכה הם לא תמיד מחוברים ויש להם מספיק על הראש

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

MoriAss
  • מורי
  • 101
  • 1.1k הודעות

במקום לבוא להגיד שאנחנו לא עונים תשים לב אם בכלל שלחת

לא קיבלת ממך או ממישהו אחר אימייל כבר יומיים

תשלח שוב

ננעל

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים