n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 18 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות [video=youtube;8XRMMR4XU5s] אני יודע שהרבה חושבים שזה משחק לאוהבי אנימה. אז לא. המשחק כולל בו כמעט את כל השירים באנגלית (יש כמה גם בעברית) ולדעתי הרבה יותר כיף לשחק שירים ביפנית כי הם יותר כיפים ומהנים אותי. גם שחקנים שבכלל לא רואים אנימה יסכימו איתי שיותר כיף לשחק שירים ביפנית. קישור להורדת המשחק: https://osu.ppy.sh/p/download have fun via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 ביולי 18 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות אם אי אפשר לנצח את יוגב החרשן הזה באוסו אפשר לפחות את PewDiePie אפשר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SuperGaming 10 פורסם 2016 ביולי 24 SuperGaming חדש/ה ב־YourGame לא 10 34 הודעות יוגב ממש טוב באוסו! פאק זה קשה לנצח אותו!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות יוגב ממש טוב באוסו! פאק זה קשה לנצח אותו!!! עוד לא ראית את שביט via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 ביולי 24 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות יוגב ממש טוב באוסו! פאק זה קשה לנצח אותו!!! עדיין לא ראית אותי My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
unix 11 פורסם 2016 ביולי 24 unix משתמש רשום 11 119 הודעות (נערך) Pewwwwwwwwwwwwdiepie :D חכו שתראו תותחים אמיתיים כמו CookieEzi נערך 2016 ביולי 24 על ידי unix w0wz3rz בברכה, יהונתן DreamRealm - Network בעלי רשת המיינקראפט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SuperGaming 10 פורסם 2016 ביולי 24 SuperGaming חדש/ה ב־YourGame לא 10 34 הודעות Pewwwwwwwwwwwwdiepie :D חכו שתראו תותחים אמיתיים כמו CookieEzi *Cookiezi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 ביולי 30 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות יוגב אתה חרשן הוא לא יכול עלייך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו