Sp Ne0n 209 פורסם 2016 ביולי 20 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות חח אעלק LEM. תלך תתאמן. וגם אם lem אלה שנגדך סתם גרועים. הוא יותר טוב ממך. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 ביולי 20 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות במה הוא יותר טוב ממני ?יש לו הרבה קילים בקומפ ? יש לו team work ? יש לו הכול. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 20 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות (נערך) חח אעלק lem. תלך תתאמן. וגם אם lem אלה שנגדך סתם גרועים. אבל על מה אתה עצבני אחי? אני lem כואב לך אתה מוזמן ללכת... מי אתה שתבוא ותגיד שאני לא LEM?... שיחקת איתי פעם? לא. נערך 2016 ביולי 20 על ידי ronc102 אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 ביולי 20 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות הוא lem שמשחק סבבה חוץ מזה אני לא מבין למה אתם מסתכלים על הרמות בשביל לדעת מי טוב ולא ... רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CraZyPotAto 10 פורסם 2016 ביולי 20 CraZyPotAto משתמש רשום 10 72 הודעות שחקן תותח! בברכה, ✯CraZyPotAto✯ (רון) ॐ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 21 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות חח אעלק LEM. תלך תתאמן. וגם אם lem אלה שנגדך סתם גרועים. בשבילך התאמנתי ועכשיו אני סופרים :) אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 ביולי 21 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות נראה טוב אבל היית צריך להוריד Net_graph בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 ביולי 21 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות עדיף לך עם record, אני חושב שאם אתה מצלם בזמן משחק זה מוריד fps, ורואים את ה netgraph אתה משחק טוב מאוד, אני אפילו לא רבע מיזה חחח המשך כך! טיפ: שמחליפים שירים תעשה שכאילו יש ירידה לקראת הסוף ועליה לקראת ההתחלה של השני זה מוסיף קצת ^. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 21 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות נראה טוב אבל היית צריך להוריד net_graph kk עדיף לך עם record, אני חושב שאם אתה מצלם בזמן משחק זה מוריד fps, ורואים את ה netgraphאתה משחק טוב מאוד, אני אפילו לא רבע מיזה חחח המשך כך! טיפ: שמחליפים שירים תעשה שכאילו יש ירידה לקראת הסוף ועליה לקראת ההתחלה של השני זה מוסיף קצת ^. סופסוף תגובה נורמאלית... אינלי עצבים לעשות רקורד אני פשוט יקח מהדמו נראה איך ייצא.. אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו