LeTroXe 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 18 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביולי 19 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות המלצה: כשאתה מכין סרטון לאחרים תעשה אותו 16:9... הרוב משחקים ככה ומוזר להם לראות 4:3 stretch וזה פוגע בחווית הצפיה. זה פשוט, אוסף של פראגים ללא עריכה.. זה נחמד. ממליץ לך להתחיל להוסיף עריכה לסרטון. בהצלחה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
diselg 10 פורסם 2016 ביולי 19 diselg משתמש רשום חן 10 227 הודעות המלצה: כשאתה מכין סרטון לאחרים תעשה אותו 16:9... הרוב משחקים ככה ומוזר להם לראות 4:3 stretch וזה פוגע בחווית הצפיה.זה פשוט, אוסף של פראגים ללא עריכה.. זה נחמד. ממליץ לך להתחיל להוסיף עריכה לסרטון. בהצלחה! מה שבאתי להגיד !! מעריץ מושבע של קקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 19 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות המלצה: כשאתה מכין סרטון לאחרים תעשה אותו 16:9... הרוב משחקים ככה ומוזר להם לראות 4:3 stretch וזה פוגע בחווית הצפיה.זה פשוט, אוסף של פראגים ללא עריכה.. זה נחמד. ממליץ לך להתחיל להוסיף עריכה לסרטון. בהצלחה! איך אני יעשה סרטון 16:9 אם אני משחק 4:3 וזה לא רקורד של המשחק או משהו.. אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2016 ביולי 19 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות לפחות תוריד את הnet_graph ;-; boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 19 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות לפחות תוריד את הnet_graph ;-; אבל אני מצלם עם תוכנה לא עם רקורד של המשחק שאני יכול להוריד את זה אחרי... אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 ביולי 19 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות (נערך) הנה האייס על הקבוצה של יוגב חחחחחחחחחח יש תיעוד לספריי של זיו xD @zpower נערך 2016 ביולי 19 על ידי Sp Ne0n My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CrazyLife 16 פורסם 2016 ביולי 19 CrazyLife חדש/ה ב־YourGame Aviv 16 23 הודעות איך אני יעשה סרטון 16:9 אם אני משחק 4:3 וזה לא רקורד של המשחק או משהו.. התכוונו שתוסיף יותר עריכה, כלומר, הפראגים תצלם אחרי המשחק (יש דבר כזה שנקרא demo, אתה יכול לעשות עם המשחק מה שאתה רוצה ולצלם אותו איך שאתה רוצה) וכשאתה מצלם דרך הdemo אז תשנה ל 16:9 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביולי 19 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות כשאתה משחק תעשה רקורד.. אם זה ישר הקלטה אז אין מה לעשות. אתה יכול להוריד את ה-demo מ-comp, אפילו מ-faceit אפשר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 19 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות הנה האייס על הקבוצה של יוגב חחחחחחחחחח יש תיעוד לספריי של זיו xd @zpower חחחחחחחחח התכוונו שתוסיף יותר עריכה, כלומר, הפראגים תצלם אחרי המשחק (יש דבר כזה שנקרא demo, אתה יכול לעשות עם המשחק מה שאתה רוצה ולצלם אותו איך שאתה רוצה)וכשאתה מצלם דרך הdemo אז תשנה ל 16:9 אין לי כח כל משחק לצלם דמו... מה ההתלהבות ? אתה משחק נגד רמות נמוכות lem זה נמוך?... כשאתה משחק תעשה רקורד.. אם זה ישר הקלטה אז אין מה לעשות.אתה יכול להוריד את ה-demo מ-comp, אפילו מ-faceit אפשר. נראה אם יהיה לי כח חחחח אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 ביולי 19 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות חחחחחחחחחאין לי כח כל משחק לצלם דמו... lem זה נמוך?... נראה אם יהיה לי כח חחחח אתה הרי לא משחק בקומפ אלא ברייטיקס אז כן... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
vPirez 10 פורסם 2016 ביולי 19 vPirez משתמש רשום 10 28 הודעות תעה . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 19 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות אתה הרי לא משחק בקומפ אלא ברייטיקס אז כן... היה שם רק איזה שתיים מריטייקס... אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CmPlexD 10 פורסם 2016 ביולי 20 CmPlexD משתמש רשום 4 10 18 הודעות 4:24 lol קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 ביולי 20 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות שומעים אותי שם xd בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו