SpeNz 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 18 SpeNz משתמש רשום נעם אלבז 10 31 הודעות עשיתי היום סרטון עקב הרבה ילדים שביקשו שאני יסביר להם אז תהנו אם אהבתם לייק / סאב אם יש לכם שאלה תצטטו אותי פה [video=youtube;S0t0Ie6qD7E] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
diselg 10 פורסם 2016 ביולי 18 diselg משתמש רשום חן 10 227 הודעות אחלה מדריך מעריץ מושבע של קקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 ביולי 19 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות יופי זה מאוד חשוב ששחקנים יצלמו מה קורה בשרתים גם שאין אדמינים בנוסף אני ממליץ על התוכנה shadow play (רק למי שיש כרטיס מסך של navidia) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SpeNz 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 24 SpeNz משתמש רשום נעם אלבז 10 31 הודעות אחלה מדריך יופי זה מאוד חשוב ששחקנים יצלמו מה קורה בשרתים גם שאין אדמינים בנוסף אני ממליץ על התוכנה shadow play (רק למי שיש כרטיס מסך של navidia) אשמח לסאב :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
unix 11 פורסם 2016 ביולי 24 unix משתמש רשום 11 119 הודעות ממליץ בחום על OBS ;D אגב אני לא יודע למה להשתמש בHLAE חוץ מב-Cinematics... [video=youtube;uXln7jBU_GA] w0wz3rz בברכה, יהונתן DreamRealm - Network בעלי רשת המיינקראפט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SpeNz 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 25 SpeNz משתמש רשום נעם אלבז 10 31 הודעות ממליץ בחום על OBS ;D אגב אני לא יודע למה להשתמש בHLAE חוץ מב-Cinematics...[video=youtube;uXln7jBU_GA] ילדים עם מחשב חלש לא יכולים לצלם באיכות טובה עם OBS / shadow / fraps / action ובגלל זה הם צריכים לצלם על 300 fram rate שזה יצלם בהילוך איטי אבל באיכות יפה ואז ב virtualdub שמים עם 300 framerate וזה נראה רגיל ויפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
unix 11 פורסם 2016 ביולי 25 unix משתמש רשום 11 119 הודעות ילדים עם מחשב חלש לא יכולים לצלם באיכות טובה עם OBS / shadow / fraps / action ובגלל זה הם צריכים לצלם על 300 fram rate שזה יצלם בהילוך איטי אבל באיכות יפה ואז ב virtualdub שמים עם 300 framerate וזה נראה רגיל ויפה דווקא OBS נותן לך הרבה חופש... :ם אתה יכול לבחור BitRate והכל. w0wz3rz בברכה, יהונתן DreamRealm - Network בעלי רשת המיינקראפט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi Gaming 10 פורסם 2016 ביולי 25 Swagi Gaming חדש/ה ב־YourGame 10 38 הודעות ממליץ בחום על obs ;d אגב אני לא יודע למה להשתמש בhlae חוץ מב-cinematics...[video=youtube;uxln7jbu_ga]https://www.youtube.com/watch?v=uxln7jbu_ga אפשר הורדה לobs? Steam *גלובל לשעבר* קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
unix 11 פורסם 2016 ביולי 25 unix משתמש רשום 11 119 הודעות @Swagi^Gaming https://obsproject.com/download w0wz3rz בברכה, יהונתן DreamRealm - Network בעלי רשת המיינקראפט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CmPlexD 10 פורסם 2016 ביולי 25 CmPlexD משתמש רשום 4 10 18 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הספראי אבל מדריך ממש ממש טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 25 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות למה הסרטון לא ב60 fps :( מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו