The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 18 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות שאני מתחבר לסיאס אני לא שומע שום מוסיקה ושאני מתחבר לשרתים אני לא שומע את האנשים מדברים אפילו זה לא מראה לי שהם מדברים וגם בצאט זה לא מראה שהם כותבים משהו וזה לא משמיע לי את כל המשחק וזה לא השמיע לי כלום! אבל ששיחקתי רוקט ליג כן שמעתי. מישהו יכול לעזור לי פה!!!?? בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 ביולי 18 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות אצלי זה גם קרה. אבל בכל המחשב. גם בגוגל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 18 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות אצלי זה גם קרה. אבל בכל המחשב. גם בגוגל מה זה עוזר לי בידיוק? בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 ביולי 18 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות אולי המשחק על voice_enable 0 או שתנסה voice_scale 1. אם לא עובד תנסה להגביר מהגדרות האודיו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביולי 18 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות נסה כל אחד מהדברים האלו: 1. Check settings 2. Verify game files. 3. Reinstall game. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 18 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות נסה כל אחד מהדברים האלו:1. Check settings 2. Verify game files. 3. Reinstall game. אוקיי סבבה עזר לי דווקא Verify game flies תודה! אפשר לנעול. בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביולי 18 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו