Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 18 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות אני חושב שהאדמינים צריכים הסבר מה אומר 20 שניות קמפר סליי. כי כמו שזה עכשיו אדמינים נותנים סליי על ימין ושמאל. קמפר == בן אדם שמחכה לאנשים לבוא אליו או פשוט לא מועיל למשחק . כמו שזה עכשיו אדמינים חושבים שלהיות באותו חדר אבל להרוג 5 גם נחשב קמפר . רקורד לסליי שבכלל לא עבר בו 20 שניות ולא היה התקמפרות. מקווה שהאדמינים ילמדו משהו. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 ביולי 18 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות קמפר == בן אדם שמסתתר במקום אחד ומחכה לאנשים שיבואו אליו (מלשון המילה מחנה באנגלית) אני מוסיף את זה כי שמתי לב בשביל אדמינים קמפר זה גם בן אדם שנשאר במקום חשוף לחלוטין יותר מעשרים שניות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2016 ביולי 18 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות טופל. אפשר לנעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 18 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו