1Shredder 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 17 1Shredder אדמין 10 59 הודעות אני רוצה להציע שתעשו טורניר קיץ אבל של יהיה לאן עם בתים פלייאוף אתם יודעים זה ישפר את הקהילה ממש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 17 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות היה לאן... אני יודע שהוא לא יהיה היחידי ויבואו אחריו עוד. בנוגע לטורניר נתחיל להריץ בקרוב מאוד ותוכל להירשם אם תרצה! עוד משהו או שאפשר לנעול? via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Shredder 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 19 1Shredder אדמין 10 59 הודעות היה לאן...אני יודע שהוא לא יהיה היחידי ויבואו אחריו עוד. בנוגע לטורניר נתחיל להריץ בקרוב מאוד ותוכל להירשם אם תרצה! עוד משהו או שאפשר לנעול? התכוונתי טורניר שלא לאן שיהיה קבוצות מהבית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 19 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות "אני רוצה להציע שתעשו טורניר קיץ אבל של יהיה לאן" קצת התבלבלתי via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Shredder 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 19 1Shredder אדמין 10 59 הודעות "אני רוצה להציע שתעשו טורניר קיץ אבל של יהיה לאן"קצת התבלבלתי כאילו טורניר אבל שלא יהיה לאן שקבוצות ישחקו מהבית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 19 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אז טורניר רגיל. בקרוב מאוד נמשיך להריץ טורנירים כמו: 1vs1, 2 vs 2 , נייטקאפים ועוד... via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו