YoloBunny 47 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 17 YoloBunny מנהל שרת הTF2:Surf עידו 47 187 הודעות **כל מה שנרשם במדריך זה הוא בצחוק ואין לקחת אותו ברצינות** כפי שכולם יודעים , יש אנשים שעושים טריידים במשך שנים כדי להגיע לאינבנטורי של 500$. אני רוצה לספר לכם איך הגעתי לאינבנטורי בשווי עשרות אלפי דולרים. חלק ראשון : ההתחלה התחלתי עם סקין אחד שקיבלתי בדרופ : ואז משהו אמר לי שאפשר לעשות טריידים , שמתי את הסקין למכירה ופעם בכמה שעות הוסיפו אותי כדי לקלל אותי שאני מוכר סקין גרוע. חלק 2 : איך הגעתי לאינבטורי? החלטתי לחכות ללילה , ולקחת להורים שלי את הכרטיס אשראי. שמתי 30,000$ בסטים וקניתי סקינים אמנם הייתי צריך לעשות מאמץ גדול ולחכות 17 שניות עד שנכנס לי הכסף לחשבון אבל זה השתלם. היום האינבנטורי שלי נראה ככה (כפי שאתם רואים השם שלי רשום שם אז זה שלי): חלק 3 : המכות מההורים [video=youtube;E9Xmg62n8t8] וזהו תוך חודש וחצי נעלמו לי הצלקות והפצעים והכבד שלי חזר לתפעול מלא. אשמח לשמוע את דעתכם על הסיפור המרגש. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Actuallity 10 פורסם 2016 ביולי 17 Actuallity משתמש רשום 10 68 הודעות מטרת ספאם? בברכה, אנדריי מפקח קטגוריית פנאי לשעבר. ואדמין בשרת הJB בהווה. חיל השריון - האיש שבטנק ינצח. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YoloBunny 47 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 17 YoloBunny מנהל שרת הTF2:Surf עידו 47 187 הודעות מטרת ספאם? סיפור אמיתי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
nova123 10 פורסם 2016 ביולי 17 nova123 אדמין 10 26 הודעות מטרת ספאם? מה זה משנה אם זה ספאם אין לך חוש הומור נשבע צחקתי מלא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Actuallity 10 פורסם 2016 ביולי 17 Actuallity משתמש רשום 10 68 הודעות סיפור אמיתי. OFC. Anomaly lel למה ספאם :X מה זה משנה אם זה ספאם אין לך חוש הומור נשבע צחקתי מלא ממש אין קשר לחוש הומור .. בברכה, אנדריי מפקח קטגוריית פנאי לשעבר. ואדמין בשרת הJB בהווה. חיל השריון - האיש שבטנק ינצח. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YoloBunny 47 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 17 YoloBunny מנהל שרת הTF2:Surf עידו 47 187 הודעות OFC. Anomaly lel למה ספאם :X רשום שם "YoloBunny" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 ביולי 17 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות תהיה בריא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YoloBunny 47 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 17 YoloBunny מנהל שרת הTF2:Surf עידו 47 187 הודעות תהיה בריא הבראתי כבר , רשמתי שהכבד שלי מתפקד שוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 פורסם 2016 ביולי 17 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות חחחחח 1+ למרות שכולנו יודעים שיולו הוא המשועם הכי טוב פה משעמם לו מידי בגייל! בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YoloBunny 47 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 17 YoloBunny מנהל שרת הTF2:Surf עידו 47 187 הודעות חחחחח 1+ למרות שכולנו יודעים שיולו הוא המשועם הכי טוב פה משעמם לו מידי בגייל! תגיד לי איך עבד לך המדריך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ShmendoZ 11 פורסם 2016 ביולי 17 ShmendoZ אדמין 11 45 הודעות אני מתלבט בין30,000$ ל50,000$ ומה להגיד לאבא שיוריד את האבזם בחגורה ואז יתחיל או לא להגיד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YoloBunny 47 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 17 YoloBunny מנהל שרת הTF2:Surf עידו 47 187 הודעות אני מתלבט בין30,000$ ל50,000$ ומה להגיד לאבא שיוריד את האבזם בחגורה ואז יתחיל או לא להגיד תשים 20,000$ כדי שלי יהיה אינבנטורי יותר טוב , ותגיד לאבא עם האבזם כי תגיד לו בלי הוא יתעצבן יותר. אבל אל תגיד לו מה שאני אמרתי , אמרתי לו שאני אברח למקסיקו ואז הוא הרביץ לי יותר חזק כי הוא חשב שהוא לא יראה אותי יותר... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YoloBunny 47 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 17 YoloBunny מנהל שרת הTF2:Surf עידו 47 187 הודעות פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למרות הקודם זה עדיין ממש מצחיק! כמובן שהמדריכים שלי הכי טובים בעולם וכו... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ClippeR 10 פורסם 2016 ביולי 17 ClippeR אדמין 10 527 הודעות אחלה מדריך אולי אני ישתמש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YoloBunny 47 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 17 YoloBunny מנהל שרת הTF2:Surf עידו 47 187 הודעות אחלה מדריך אולי אני ישתמש תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו