pitagoras 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 16 pitagoras מורחקים 11 0 הודעות אני מבקש לבדוק אם ליוגב מגיע להיות מנהל. עם הוא לא יודע להבדיל בין משחק מחוץ לקהילה לבין משחק בתוך הקהילה. לדעתי לאחד כזה לא מגיע להיות מנהל קהילה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביולי 16 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אני הייתי שותף למקרה הזה ולכן אני מגיב פה, אתה ירדת מאדמין מכמה סיבות, לא רק בגלל הסיבה שקרתה... אבל גם מה שקרה מצדיק הורדת גישות, לפני שאתה חבר צוות אתה קודם כל בן אדם, גם בשרתים וגם מחוץ לשרתים. אם מנהל הקהילה ראה שאתה מתנהג לא כשורה והבין את זה מחוץ לשרתי המשחק זה בסדר. כי הוא ראה משהו על ההתנהגות שלך, שקוראת גם בתוך השרתים... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 16 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות כשאיש צוות מדבר בזלזול ובצורה מגעילה למנהל שלו הוא לא יקבל על זה כפיים. אחרי שהזהרתי אותך כמה פעמים טובות החלטתה להתעלם ולהמשיך לדבר עלי מגעיל. אין לי עוד מה להוסיף פה via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו