maor1716 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 16 maor1716 משתמש רשום 10 1 הודעות (נערך) לא יודע מתי הוא עלה לאדמין oyc אבל אשכרה סתם דפק לי באן הכל התחיל שהוא ביקש מהסיטי לחזור והביאו לו אז עוד אחד שמרד בקש ולא הביאו לו לחזור אז אמרתי לו לטפל בזה זה לא פייר הוא התחיל לאיים עלי במיק כזה עוד פעם אחד אתה חופר לי על זה אתה מקבל באן אחרי זה ואז אחרי כמה דקות שהייתי מת כיאלו אז רשמתי בצאט כיאלו איפה נמצא הטרור ואז אמרו לו שיתנו לו גג סבבה הגג מגיע לי הוא כזה שאל אם אני צריך לתת גג אמרו לו שכן הוא נתן 1440 וזה בגלל שמה רשמתי לו לגבי הטרור שחזר כיאלו הוא נקם בי זה זה מה שמרגיש לי כזה אז אמרתי לו מה אתה עושה תוריד זמן כיאלו למה 1440 דקות כיאלו סבבה עברתי על החוק חצי שעה גג שעה כמו שצריך להביא אבל למה 1440 דקות? אתה רוצה סתם לרדת מאדמין שאתה מנצל גישות ואז דפק לי באן כיאלו בגלל שאני מאיים עליו שהוא ירד מאדמין באמת זה לא הגיוני שהוא אשכרה נתן לי גג 1440 דקות עזבו את כל הסיפור בהתחלה לא רצה לטפל פעם הבאה אני לא יתרעב זה פשוט מעצבן אבל שבגלל שהוא אדמין כיאלו והוא חזר ולא הביאו לאחר לחזור אז רשמתי לו את זה כיאלו לא בקטע של לריב איתו בקטע שזה לא פייר כי עם אני היתי סיטי או משהו אחר אז היו נותנים לי על זה סיטי באן ובגלל שהוא אדמין ונתנו לו כיאלו לחזור הוא לא עושה כלום נערך 2016 ביולי 16 על ידי maor1716 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 ביולי 16 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לא לפי הטופס. אם אתה רוצה להגיש תלונה תגיש לפי מה שרשום פה https://yourgame.org.il/showthread.php?t=10102 ננעל Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו