Trokar 14 פורסם 2016 ביולי 17 Trokar YourGame Expert guri 14 454 הודעות תפתח ותצלם איך אתה מפסיד 5 דולר :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 17 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות בוא נעשה ככה vPirez@ אתה אמרתה שזה שווה 5$ אז אני יכול למכור אותם על מישהו על חמישה דולר לקבל בסטים ולקנות עם זה מכונית שאני רוצה לרוקט זה אפשרי? בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 17 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות כבר אמרנו לך מלא פעמים שאפשר למכור אני לא מבין למה אתה ממשיך לשאול... Kappaולמקרה שלא הבנת, אז כן אתה יכול למכור את זה לקבל בסביבות ה4$ ולקנות מה שאתה רוצה לרוקט ליג... איפה מוכרים? מי יקנה בכלל? בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 18 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות אני פשוט יפסיק לענות כי אתה תמשיך להגיב על דברים שאתה יודע/ ממש לא מסובך להבין לבד. אני לא יודע אם אתה לא רוצה לענות אל תגיב על מה ששאלתי בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2016 ביולי 18 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות תפתח!!!!!!אני פתחתי 3 בשלישי יצא לי 28$ ^_^ GJ מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו