SuperGaming 10 פורסם 2016 ביולי 30 SuperGaming חדש/ה ב־YourGame לא 10 34 הודעות Gg wp קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 ביולי 30 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות אין לך מושג מה נשמתה בתור אחד שעשה מחקר על סוללות אל תעשה דבר כזה או אחר עוד פעם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 30 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות אין לך מושג מה נשמתהבתור אחד שעשה מחקר על סוללות אל תעשה דבר כזה או אחר עוד פעם. נחשבו עליך לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 ביולי 30 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות וואו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח GET A LIFE התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביולי 30 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות *4 בבוקר* זיו לעצמו: וואי משעמם לי מה אני יכול לעשות בשביל לבוכיח את זה? עצמו לזיו: בואנה איזה הזויה הסוללה של הפלאפון היא כזאת קלה ותמימה.. זיו לעצמו: וואי באלי לפתוח מישהי.. עצמו לזיו: אתה בחיים לא תשיג מישהי.. עזוב עזוב תביא תסוללה ניתן מבט.. *זיו הולך לוקח את הבטריה* זיו לעצמו: אם אי אפשר לפתוח מישהי נפתח משהו *קריצה* עצמו לזיו: אללה כוסאומו אני תותח! *לוקח סכין דוקר את הסוללה מנסה לפתוח* זיו לעצמו: מה זה הכל נייר ואיזה חומצה עצמו לזיו: בוא נסניף את זה באמאשלך זיו לעצמו: אללה כוסאומו *זיו מסניף את הסוללה ונרדם* *3 בצהריים* *זיו קם עם כאב ראש ואז נרדם שוב* *3 וחצי בצהריים* *זיו מת כי הוא הסניף סוללה* סוף טוב הכל טוב ^_^ You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 ביולי 30 Meowman אדמין 14 228 הודעות ואו אתה טיפש. וזה בא ממישהו שמנהל קרבות ראפ בפאן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 30 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות ואואתה טיפש. וזה בא ממישהו שמנהל קרבות ראפ בפאן. מה?! מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו