Nexx 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 14 Nexx משתמש רשום 10 9 הודעות (נערך) סורי שלקח לי טיפה זמן, מקווה שתהנו D: [video=youtube;wUriqIlJHT8] נערך 2016 ביולי 14 על ידי Nexx קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביולי 14 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות חחחחח יפה מאוד אחי! כל הכבוד! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
diselg 10 פורסם 2016 ביולי 14 diselg משתמש רשום חן 10 227 הודעות חחחח הסרטון מושקע ואתה אחלה יוטיובר עשיתי סאבבבבבב !!! מעריץ מושבע של קקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 פורסם 2016 ביולי 14 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות חחחחח יפה מאווד!! בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nexx 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 15 Nexx משתמש רשום 10 9 הודעות חחחח הסרטון מושקע ואתה אחלה יוטיובר עשיתי סאבבבבבב !!! חחח באמת כל מה שאתם כותבים משמח אותי כלכך! זה פשוט מטורף שאנשים אוהבים את הכונטנט שלי, אני ממש מקווה שאוכל להמשיך להצחיק אותכם להרבה זמן אז אני באמת מודה לכל אחד ואחת מכם שאתם אוהבים (או מחבבים) את הסירטון שלי. D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
vPirez 10 פורסם 2016 ביולי 16 vPirez משתמש רשום 10 28 הודעות חחחחחחחחח תע"ה, אהבתי את העריכה :) . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 ביולי 16 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות אהבתי משתי סיבות 1) יש השקעה טובה למרות שיש איפה להשתפר 2) אתה לא מנסה להצחיק בכוונה זה פשוט הקטעים הטובים ביחד שלא כמו הרבה יוטיוברים אחרים שעושים צחוק שאפילו לא מצחיק ואז הורסים לכולם את החוויה של המשחק שאפו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
vPirez 10 פורסם 2016 ביולי 16 vPirez משתמש רשום 10 28 הודעות אהבתי משתי סיבות1) יש השקעה טובה למרות שיש איפה להשתפר 2) אתה לא מנסה להצחיק בכוונה זה פשוט הקטעים הטובים ביחד שלא כמו הרבה יוטיוברים אחרים שעושים צחוק שאפילו לא מצחיק ואז הורסים לכולם את החוויה של המשחק שאפו! צודק שיש במה להשתפר אבל שכחת שה 60fps מטריף! . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LOLgamerIL 11 פורסם 2016 ביולי 16 LOLgamerIL משתמש רשום ערן 11 42 הודעות נחמד:like: קבלת סאב MAL | Steam Roses are red Violets are blue Waifus are kawaii And you are too קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
vPirez 10 פורסם 2016 ביולי 17 vPirez משתמש רשום 10 28 הודעות נחמד:like:קבלת סאב הזכרת לי גם להביא . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביולי 17 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות חברה אני מופיע בסרטון הבא ^_^ הללו אותי You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 פורסם 2016 ביולי 17 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות אהבתי!!!! תעשה איתי פעם אחת קומפ חחחח עשיתי סאב לערוץ! בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 ביולי 17 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות אהבתי תסרטון מאוד מצחיק כל הכבוד 3> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
vPirez 10 פורסם 2016 ביולי 17 vPirez משתמש רשום 10 28 הודעות במבט נוסף אשמח להיצטרף, צור איתי קשר אם בא לך. . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 ביולי 18 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות חברה אני מופיע בסרטון הבא ^_^הללו אותי אתה כבר מהולל My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו