Haim 561 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 13 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות שלום, איזו קבוצה אתם הכי אוהבים מבין כל נבחרות הכדורגל בארץ? אצלי זה רק בית"ר ירושלים :like: בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2016 ביולי 13 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות מכבי חיפה הדם שלי ירוק! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CookieMonsta 12 פורסם 2016 ביולי 13 CookieMonsta YourGame Advanced Natan 12 180 הודעות חיפה חיפה מכבי שלי! CookieMonsta מנהל ואדמין לשעבר בשרת הארנה בקונטר לכל שאלה או סתם לדבר אפשר לשלוח לי הודעה בפורום, בסטים, בסקייפ, בדיסקורד או בטימספיק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2016 ביולי 13 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות CookieMonsta אמר: חיפה חיפה מכבי שלי! חחחחחחחחחח והפועל נצרת עילית xD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2016 ביולי 13 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות ביתר <3 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CookieMonsta 12 פורסם 2016 ביולי 13 CookieMonsta YourGame Advanced Natan 12 180 הודעות Shekel-Fucker אמר: חחחחחחחחחח והפועל נצרת עילית xD חחחחחחחחחחח עזוב הם לא בליגה CookieMonsta מנהל ואדמין לשעבר בשרת הארנה בקונטר לכל שאלה או סתם לדבר אפשר לשלוח לי הודעה בפורום, בסטים, בסקייפ, בדיסקורד או בטימספיק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CookieBear 10 פורסם 2016 ביולי 15 CookieBear משתמש רשום 10 17 הודעות (נערך) ביתר ירושלים בדם נערך 2016 ביולי 15 על ידי CookieBear קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ClippeR 10 פורסם 2016 ביולי 15 ClippeR אדמין 10 527 הודעות הפועל ב"ש!!!!!!!!!!!!!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lol2k 10 פורסם 2016 ביולי 15 lol2k YourGame Advanced 10 254 הודעות הפועל תל אביב אבל כבר מזמן הפסקתי לעקוב... lol2k קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 ביולי 15 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות הפועל באר שבע זה בדם רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CookieMonsta 12 פורסם 2016 ביולי 15 CookieMonsta YourGame Advanced Natan 12 180 הודעות ronc102 אמר: הפועל באר שבע זה בדם לא שמנו לב לפי החתימה בכלל חחחחחחחח CookieMonsta מנהל ואדמין לשעבר בשרת הארנה בקונטר לכל שאלה או סתם לדבר אפשר לשלוח לי הודעה בפורום, בסטים, בסקייפ, בדיסקורד או בטימספיק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LOLgamerIL 11 פורסם 2016 ביולי 15 LOLgamerIL משתמש רשום ערן 11 42 הודעות אני רואה ירוק בעניים MAL | Steam Roses are red Violets are blue Waifus are kawaii And you are too קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Roleplay 10 פורסם 2016 ביולי 15 Roleplay משתמש רשום lior 10 19 הודעות רק בחיפה יש מכבי! הבנתם? מכבי חיפה אהבת חיי! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 ביולי 15 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות CookieMonsta אמר: לא שמנו לב לפי החתימה בכלל חחחחחחחח חחחחח רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 פורסם 2016 ביולי 15 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות מכבי חיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!! עלה ירוק!!!!!!!!! בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו