diselg 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 12 diselg משתמש רשום חן 10 227 הודעות טוב אז אנומלי העלה סרטון שקיבל באן בלהבלהבלהבלה לאף אחד אל אכפת אבל יצא לו פייל ענקי בסרטון בקיצור למי שלא הבין הנה הסקייפ שלו וזה אמיתי engutturalmentcephaloslamectomy מעריץ מושבע של קקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביולי 12 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות Lollll חחח בן אדם מסכן.. תכלס מרחם עליו כי עכשיו יחפרו לו תצורה ויש סיכוי אפילו שיפרצו לו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2016 ביולי 13 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות התמונה שלו בסקייפ זה הפרצוף שלו? xD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 ביולי 13 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות Failllllllllllllll בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 ביולי 13 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות הוא גם הראה את שם המשתמש בסטים שלו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
diselg 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 13 diselg משתמש רשום חן 10 227 הודעות מזה משנה אתה כותב אנומלי ואתה מוצא .. חח מעריץ מושבע של קקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
vPirez 10 פורסם 2016 ביולי 16 vPirez משתמש רשום 10 28 הודעות חחחחח ידוע, הוספתי אבל הוא לא אישר :( . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Trokar 14 פורסם 2016 ביולי 17 Trokar YourGame Expert guri 14 454 הודעות lollll חחח בן אדם מסכן..תכלס מרחם עליו כי עכשיו יחפרו לו תצורה ויש סיכוי אפילו שיפרצו לו אם הוא ככ מסכן בכיף הייתי מתחלף איתו... *skins* קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CheeseiPizi 10 פורסם 2016 ביולי 17 CheeseiPizi משתמש רשום 10 90 הודעות באיזה דקה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
vPirez 10 פורסם 2016 ביולי 17 vPirez משתמש רשום 10 28 הודעות באיזה דקה? אני לא זוכר אבל כל התהליך קורה ממש מהר כאשר הוא מעביר בין החלונות. . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו