PenTaMiX 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 12 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות מקווה שתאהבו [video=youtube;Ry7Zf-n8HiY] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 ביולי 12 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות Much much much much much better Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 ביולי 12 React משתמש רשום 13 696 הודעות אתה עושה את אותם טעויות שוב ושוב. אתה קיצרת את הסרטון לא את השיר.. הסיבובים הורסים טיפה, המוזיקה באמת לא קשורה.. יש שיפור מפעם אחרונה, בקטע בוא אתה הולך לct הייתי שם קאט של משהו אחר ... זה סתם חבל .. אבל יש שיפור! נ.ב. זה לא קשור לפורום הזה. זה קשור לפורום יוטיוב "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Trokar 14 פורסם 2016 ביולי 12 Trokar YourGame Expert guri 14 454 הודעות רק תסביר לי איך השם של הסרטון קשור? חחחחחחחחחחחחחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 12 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות מקווה שתאהבו [video=youtube;Ry7Zf-n8HiY] לדעתי הסרטון מעולה! במקומך הייתי מוסיף איזה מוזיקה עם דרופים ותשלב את זה עם הקילים. בנוסף לכך הייתי מוסיף סלו מושן לכל קיל אבל זה עניין של טעם. wp via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CmPlexD 10 פורסם 2016 ביולי 12 CmPlexD משתמש רשום 4 10 18 הודעות אהבתי יותר מפעם קודמת, אבל אין משהו מיוחד בקילים האלו :gun: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CmPlexD 10 פורסם 2016 ביולי 12 CmPlexD משתמש רשום 4 10 18 הודעות חחחחחחח לא כדי לך לראות את "העריכה" שלי,אבל ישלי קילים הרבה יותר טובים. https://www.youtube.com/watch?v=Uosd4HmEBDE קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 12 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות יש שיפור, משום מה הקייל האחרון לא היה בדרופ קצת ביאס אותי ואולי הייתי עושה fade flash באחד מהקיילים שלא יראה יבש מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו