PenTaMiX 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 11 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות תיקנתי כמה דברים [video=youtube;-Gg34n4tE5k]https://www.youtube.com/watch?v=-Gg34n4tE5k מקווה שנהנתם D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PenTaMiX 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 11 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות נראה הרבה יותר טוב!אהבתי. תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 ביולי 11 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות Wow פשוט wow שיפור משמעותי מהקודם ממש אהבתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PenTaMiX 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 11 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות Wow פשוט wow שיפור משמעותי מהקודם ממש אהבתי תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 ביולי 12 React משתמש רשום 13 696 הודעות שיפור יפה. אני אישית לא אוהב סלואו מואו מאומצים.. אתה בכוונה שמת סלואו מואו כדי להגיע לדרופ במקום לקצר.. ואחרי כל ירייה מזה הכניסה וה360 למסך.. אמיר אישית לא אוהב דברים כאלה.. היית יכול לעשות את זה יותר חלק.. לקחת שיר עם דרופ יותר קצר.. לעשות סלואו מואו וקאט ביחד.. אבל השתפרת! ביקורת בונה, אל תיקח ללב "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 ביולי 12 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות עריכה לא משהו, לא אהבתי בכלל תחלק של הסיבוב מסך... ראיתי את הכותרת ווואלה ציפתי לפראגים הרבה יותר יפים, מאיזה ראנק אתה סמארף? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PenTaMiX 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 12 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות עריכה לא משהו, לא אהבתי בכלל תחלק של הסיבוב מסך...ראיתי את הכותרת ווואלה ציפתי לפראגים הרבה יותר יפים, מאיזה ראנק אתה סמארף? זה סמארף mg 2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PenTaMiX 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 12 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות איזה ראנק אתה בסמארף ?ואיזה ראנק אתה בשחק הזה ? זה סמארף mg 2 אבל בכלל אני Mge במיין ואני לא מצליח לעלות בגלל שאני מתחיל סולו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 ביולי 12 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות זה סמארף mg 2 אבל בכלל אני Mge במיין ואני לא מצליח לעלות בגלל שאני מתחיל סולו זה לא נקרא סמארף זה רק ראנק אחד מתחת לMAIN שלך lol "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביולי 12 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות לפי דעתי ה-slow motion היה טיפה מוגזם, אני חושב שהיית צריך לעשות אותו פחות זמן או פחות מוגזם. אבל לגבי השאר שיפור מדהים! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו