PenTaMiX 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 11 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות מה אתם חושבים על הפראג ועל העריכה [video=youtube;ZiblqAfKsSM]https://www.youtube.com/watch?v=ZiblqAfKsSM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PenTaMiX 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 11 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות רואים את כל ה- NetGraph שזה קצת מוריד לדעתי. שמתי לב רק אחרי שעשית רנדר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 ביולי 11 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות היה יפה עד הקטע של ה reply של אותה תנועה שוב ושוב שהביא לי עצבים, אבל בכללי יפה. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PenTaMiX 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 11 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות היה יפה עד הקטע של ה reply של אותה תנועה שוב ושוב שהביא לי עצבים, אבל בכללי יפה. תודה יש לך עצה למה לעשות עד הדרופ או בכלל לוותר עליו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 ביולי 11 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות תודהיש לך עצה למה לעשות עד הדרופ או בכלל לוותר עליו? אמממ אני מניח שעד הdrop אם יצא לך משהו יפה כמו לנטרל\לשים bomb ואז להרוג מישהו ב drop במקום לשים את אותו הקטע 8 פעם. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PenTaMiX 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 11 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות אמממ אני מניח שעד הdrop אם יצא לך משהו יפה כמו לנטרל\לשים bomb ואז להרוג מישהו ב drop במקום לשים את אותו הקטע 8 פעם. תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 ביולי 11 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות אחי זה היה קצר והreplay היה ארוך מידי בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Trokar 14 פורסם 2016 ביולי 11 Trokar YourGame Expert guri 14 454 הודעות so pro קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 11 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות (נערך) אני הייתי מעדיף שיר עם דרופ יותר קצר הקטע של ה reply שיגע אותייייייי עדיף גם להוסיף לעריכה כזו מצלמה של המשחק יעני לא רק מה first person אלה שגם רואים מהצד. נערך 2016 ביולי 11 על ידי NaDav CSGO מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 ביולי 11 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות הרייפלי הזה פשוט שיגע אותי רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 ביולי 11 React משתמש רשום 13 696 הודעות היה יפה עד הקטע של ה reply של אותה תנועה שוב ושוב שהביא לי עצבים, אבל בכללי יפה. זה נקרא רפיטים.. לגבי הדרופ. תשים אותו יותר קרוב ותן קאטים. ככה עושים. + ריפיט אחד מקסימום 2. "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PenTaMiX 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 11 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות זה נקרא רפיטים..לגבי הדרופ. תשים אותו יותר קרוב ותן קאטים. ככה עושים. + ריפיט אחד מקסימום 2. תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 ביולי 11 React משתמש רשום 13 696 הודעות תודה אני בקרוב (כמה ימים) יעלה סרטון של הטורניר רוקט שהיה היום. אם תרצה ללמוד איך ערכתי אני אשמח לעזור לך "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PenTaMiX 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 11 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות אני בקרוב (כמה ימים) יעלה סרטון של הטורניר רוקט שהיה היום.אם תרצה ללמוד איך ערכתי אני אשמח לעזור לך אני אמשח :) איזה תוכנה את עורך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 ביולי 11 React משתמש רשום 13 696 הודעות אני אמשח :)איזה תוכנה את עורך? Premire & Sony Vegas תלוי מה נפתח לי יותר מהר "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו