makaveli 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 9 makaveli משתמש רשום 10 7 הודעות בזמן האחרון אני שם לב שההתנהלות של השרת ביהופ , איך אומרים? עובדת על קומבינות ופרוטקציות אם אדמין אחד שאפילו לא בדרגה גבוהה, שונא שחקן אז השחקן הזה אבוד ולא משנה מה הוא יעשה ואפילו אם הוא רק יכנס לשרת, הוא יהיה בבאן לא מאמינים? בואו אני יספר לכם מקרה שקרה לי לפני בדיוק 10 דקות עם אדמין בן 12 בשם Naor שחושב שאם הוא אדמין אז הוא אלוהים והוא יכול לדבר אליי איך שהוא רוצה ואני פשוט לא יגיב. לפני כמה ימים טרוקאר ונאור טענו שאני נכנסתי ממשתמש סמארף לשרת וכתבתי Hail hitler וקבלתי באן ל 3 ימים וכשנכנסתי לשרת הם טענו שאני מתחמק מבאן, טרוקאר שלך לי את הSTEAM ID של המשתמש שכביכול אמור להיות בבאן והמשתמש שכביכול ממנו עשיתי את הדבר(שלא באמת עשיתי) והמשתמש שהוא שלח לי היה בעצם המאין שלי, בקשתי מטרוקאר שיסתכל בסורס באן ויבדוק אם יש לי באן ל 3 ימים, והוא לא עשה את זה ופשוט חסם אותי מהסטים בלי סיבה, קבלתי באן ליום וזה לא הזיז לי כלכך הכל היה טוב עד שלפני 10 דקות נכנסתי לשרת , לא דברתי עם אף אחד בשרת בכלל פתאום נאור החליט שהוא מביא לי עוד באן ל 3 ימים רק בגלל שהוא עצבני או משהו כזה ובואו נחשוב על זה ככה, גם אם באמת עשיתי מה שהם טועינים, ועברו כבר 5 ימים ואמור היה להיות הבאן ל 3 ימים איך פתאום אחרי 5 ימים שהבאן אמור לרדת אתה בא ונותן לי באן ל 3 ימים בלי סיבה? זה לא פוסט התלוננות או משהו כי לא כלכך אכפת לי , אתם מרחיקים שחקנים מהקהילה שלכם זה בעיה שלכם לא שלי, אני רק רוצה להראות לכם עד כמה אין לכם השגחה על השרתים שלכם וכמה כל האדמינים פה פרוטקציונרים ואגב , כששחקן רגיל אומר את השם של הקהילה השנייה אפילו בטעות ואז מבקש סליחה, נאור נותן לו באן ליום אבל שאחד מהאדמינים בשרתים אחרים או אדמינים לשעבר אומר תשם של הקהילה השנייה, הוא במיוט ל 5 דקות לתשומת לבכם ולטיפולכם:) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Trokar 14 פורסם 2016 ביולי 9 Trokar YourGame Expert guri 14 454 הודעות קודם כל, יש דרך חדשה לפתוח תלונות - https://yourgame.org.il/showthread.php?t=6039 אתה כבר שלחת ליוגב תלונה *שקרית* ובכל זאת אתה פתחת אותה שוב בפורום ושוב אתה משקר, קודם כל, בוא נתחיל מזה שאתה קיבלת באן ליום על זה שאתה מקלל את האדמין, משנה את השם שלך ל "אמא של נאור" ועוד, אז הוא הביא לך באן ליום, לאחר מכן אתה פתחת תלונה שקרית, איך גיליתי? רשום שנכנסת לשרת את הסטים איידי שלך.גיליתי מה הפרופיל של הסטים איידי הזה והוא שלך, (תלונה שקרית) אז רשמת "הייל היטלר" ויצאת מהסרבר, שחזרת הוא הביא לך באן ל3 ימים ואני אמרתי לו לעשות את זה,רק שתדע על דבר כזה מקבלים שבוע + עוד דבר, האדמינים שלנו ממש לא פרוטקציונרים, ישלך הוכחה? כנראה שלא, אז זה מילה כנגד מילה, ולאחר התלונה השקרית שלך, למה לי להאמין לך עכשיו? ואף אדמין בשרת שלי לא אומר את הקהילה השנייה, ואם כן הוא יטופל כמו שאר השחקנים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 ביולי 9 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות כל הסיפור הזה, כל האשמות האלה ואפילו לא הוכחה אחת לכל זה. אני מכיר אותך, אתה מכיר אותי ושתינו יודעים טוב מאוד מה אחד חושב על השני, הבאתי לך פיבאן על פרסום קהילות (שירד רק כי החוק נכנס לתוקף יום-יומיים אחרי). שהייתי הולך לשחק בשרתים אחרי שהם לא של YourGame היית מקלל אותי, יורד עליי, מקלל אותי בפרטי, צוחק עליי ועוד ועוד ועוד... וכל זה כי הבאתי לך באן וזה כאב לך. אז תקרא לזה פרוטקציות, תקרא לזה "לא לשים זין" (סליחה על הביטוי) אבל לאדם כמוך שכל שרת שאתה משחק בו פה או בקהילות אחרות ידוע כמציק ושונאים אותו, לא מגיע לדעתי בכלל לשחק פה. ואם זה היה תלוי בי, הבאן ששביט הוריד לך היה חוזר ממזמן. עכשיו, כמו שTROKER אמר יש דרך חדשה לתלונות, וגם אם אתה רושם לא תלונה אבל רצוי שאחד מהמנהלים יקרא את זה זה תלונה.תעשה מה שצריך לתלונה. ננעל Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו