xMASTER 89 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 באוגוסט 26 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות היי, ראיתי שחלק מקהילת הJAIL של CSGO לא יודעים איך לקחת רקורד אז אני רושם את המדריך הזה כדי להסביר. קודם כל, ודאו שאתם יכולים לפתוח את הקונסול במקש "~". אחרי שהכל עבד כשורה, אתם יכולים להתחיל להקליט את המשחק. בשביל להתחיל את ההקלטה, כנסו לשרת מסוים (לא חשוב איזה). פתחו את הקונסול ורשמו "record X" במקום ה"X" תרשמו את שם הרקורד. לדוגמה: xmasterfk. כאן הגעתם לשלב שאתם מקליטים את המשחק, אבל כמובן אנחנו רוצים לעצור את הרקורד בנקודת זמן, אז פשוט פותחים שוב את הקונסול ומקלידים:"stop". אחרי שעשיתם את כל השלבים, הרקורד נשמר בתיקיה של המשחק. אתם תמצאו את זה כאן:C:\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo (זה יכול להשתנות אצל חלקכם, מי שלא מוצא את הרקורד שלו שיפנה אליי). וזהו! יש לכם את הרקורד. תוספת: מי שרוצה להסיק כל מיני דברים, אם זה רקורד של קומפ למשל או סתם איזה DEATHMATCH יכול להיכנס למשחק ולרשום. "playdemo X". במקום הX אתם רושמים את השם של הרקורד שלכם. זה יראה לכם כאילו נכנסתם לשרת אבל בעצם המשחק יתחיל להריץ את הרקורד שלכם. כדי לערוך את הרקורד תרשמו בקונסול:"demoui" ומשם אני מאמין שתסדרו לבד. אני ממש ממליץ כשאין אדמין בשרת של CSGO לקחת רקורד, גם אם אתם לא צריכים אותו פשוט תמחקו אותו מתיקיית המשחק כדי למנוע כל מיני בעיות. במידה ואתם מגישים תלונה, רצוי לעלות את הרקורד ביחד עם התלונה כדי לקבל מענה יעיל יותר וטוב יותר. מקווה שעזרתי לחלקכם!:)yourgameicon1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dr.AssHole 10 פורסם 2015 באוגוסט 26 Dr.AssHole משתמש רשום 10 22 הודעות (נערך) תודה רבה על ההשקעה באשכול זה אני מקווה שעזרתה להרבה אנשים נערך 2015 באוגוסט 26 על ידי Dr.AssHole שגיאת כתיב -.- Those who can not express their feelings in operations They are the ones that will bring the emotions into words [sIGPIC][/sIGPIC] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
power 10 פורסם 2015 באוגוסט 26 power משתמש רשום 10 78 הודעות תודה רבה עכשיו אני יודע איך עושים את הרקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
boof 11 פורסם 2015 בדצמבר 26 boof מורחקים 11 0 הודעות ואיך שולחים אותו לאחד האדמינים ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuval1 10 פורסם 2015 בדצמבר 26 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות סוף סוף אנשים ידעו איך לעשות רקורד ויביאו הוכחות עבודה טובה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ExCaliBurâ„¢ ã��ã�Ÿã�°ã‚Œ 10 פורסם 2015 בדצמבר 26 ExCaliBurâ„¢ ã��ã�Ÿã�°ã‚Œ משתמש רשום לידור 10 51 הודעות היי, ראיתי שחלק מקהילת הJAIL של CSGO לא יודעים איך לקחת רקורד אז אני רושם את המדריך הזה כדי להסביר.קודם כל, ודאו שאתם יכולים לפתוח את הקונסול במקש "~". אחרי שהכל עבד כשורה, אתם יכולים להתחיל להקליט את המשחק. בשביל להתחיל את ההקלטה, כנסו לשרת מסוים (לא חשוב איזה). פתחו את הקונסול ורשמו "record X" במקום ה"X" תרשמו את שם הרקורד. לדוגמה: xmasterfk. כאן הגעתם לשלב שאתם מקליטים את המשחק, אבל כמובן אנחנו רוצים לעצור את הרקורד בנקודת זמן, אז פשוט פותחים שוב את הקונסול ומקלידים:"stop". אחרי שעשיתם את כל השלבים, הרקורד נשמר בתיקיה של המשחק. אתם תמצאו את זה כאן:C:\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo (זה יכול להשתנות אצל חלקכם, מי שלא מוצא את הרקורד שלו שיפנה אליי). וזהו! יש לכם את הרקורד. תוספת: מי שרוצה להסיק כל מיני דברים, אם זה רקורד של קומפ למשל או סתם איזה DEATHMATCH יכול להיכנס למשחק ולרשום. "playdemo X". במקום הX אתם רושמים את השם של הרקורד שלכם. זה יראה לכם כאילו נכנסתם לשרת אבל בעצם המשחק יתחיל להריץ את הרקורד שלכם. כדי לערוך את הרקורד תרשמו בקונסול:"demoui" ומשם אני מאמין שתסדרו לבד. אני ממש ממליץ כשאין אדמין בשרת של CSGO לקחת רקורד, גם אם אתם לא צריכים אותו פשוט תמחקו אותו מתיקיית המשחק כדי למנוע כל מיני בעיות. במידה ואתם מגישים תלונה, רצוי לעלות את הרקורד ביחד עם התלונה כדי לקבל מענה יעיל יותר וטוב יותר. מקווה שעזרתי לחלקכם!:)yourgameicon1 שלום xMASTER אני לא מוצא את התיקיה של הרקורד תוכל ליצור איתי קשר? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sqwerl 10 פורסם 2015 בדצמבר 26 Sqwerl משתמש רשום 10 20 הודעות כל הכבוד על ההשקעה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 בינואר 11 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות בתיקית סיאס יש הרבה דברים ותיקיות איפה היא התיקיה שבה יש את כל הריקורדים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 בינואר 11 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות בתיקית סיאס יש הרבה דברים ותיקיותאיפה היא התיקיה שבה יש את כל הריקורדים זה לא אמור להיות בתקייה מיוחד תרד קצת ותראה את הרקורד זה אמור לראות ככה : http://prntscr.com/9oq0jq לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 בינואר 11 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות שאלה אחרונה: מה אני עושה עם הקובץ שמצאתי ואיך אני הופך אותו למשהו שאפשר לעלות ליוטיוב??? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuki__ 10 פורסם 2016 בינואר 17 Yuki__ משתמש רשום 10 11 הודעות שאלה אחרונה: מה אני עושה עם הקובץ שמצאתי ואיך אני הופך אותו למשהו שאפשר לעלות ליוטיוב??? לא צריך יוטיוב. אתה מעלה את הקובץ לmediafire mega או אתר אחר ומי שמוריד יודע מה לעשות עם זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuki__ 10 פורסם 2016 בינואר 17 Yuki__ משתמש רשום 10 11 הודעות שאלה אחרונה: מה אני עושה עם הקובץ שמצאתי ואיך אני הופך אותו למשהו שאפשר לעלות ליוטיוב??? לא צריך יוטיוב. אתה מעלה את הקובץ לmediafire mega או אתר אחר ומי שמוריד יודע מה לעשות עם זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 בינואר 17 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות בנוסף לכל המתעניינים יש מספר דרכים לשלוח לאדמין הראשונה שהיא פחות מומלצת, לפתוח את הרקורד מהקונסול ולהקליט עם תוכנה אחרץ כמו fraps השניה עבדה לי אישית טוב בתקופה שהייתי צריך והיא להעלות לf2h בקלות ובמהירות והשלישית היא להעלות את הקובץ לmega ולשלוח להורדה מקווה שגם עזרתי, יום טוב בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו