Evya M 103 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 7 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות שם מגיש ההצעה: Evya M תאריך הגשת ההצעה: 7/7/2016 הצעה לשרת: (שם השרת) jail פירוט על ההצעה: מפה חדשה וכיפית מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: לדעתי בגייל יש מבחר ממש קטן של מפות והמפה הזאת יכולה להיות אחלה של מפה כי היא גדולה ומגוונת ויש בה המון דברים לעשות, גם בגייל יש תמיד את אותן המפות אז עוד מפות יהיו סבבה נראה לי קישור לפלאגין (במידה ויש): http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=360731974 הערות: תודה רבה על ההקשבה התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 ביולי 9 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות יש הרבה מפות בג'ייל הבעיה שאנשים לא מוכנים לקבל מפות שהם בחיים לא שיחקו בהם או ניסו ובקשר להצעה בעד רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביולי 9 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות @xmaster נוסיף את המפה בימים הקרובים. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו