EpicSavager 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 6 EpicSavager משתמש רשום 10 6 הודעות היי לכולם העלתי מונטא'ג חדש של awp מקווה שתאהבו :D [video=youtube;BLJBuK-8Lpo] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 ביולי 6 React משתמש רשום 13 696 הודעות סרטון יפה. יש לך response time לא משהו.. אתה מכוון הרבה זמן.. אני מאמין שאתה ברמות הנמוכות אם אתה הורג ככה אנשים.. ** ביקורת בונה, אל תיקח ללב "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EpicSavager 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 6 EpicSavager משתמש רשום 10 6 הודעות תודה אחי לא לוקח ללב :D הולך לעלות סרטון חדש של golf with friends בקרוב :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AIMBOT I ON 10 פורסם 2016 ביולי 6 AIMBOT I ON משתמש רשום 10 16 הודעות אחלה סרטון גבר כל הכבוד! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EpicSavager 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 6 EpicSavager משתמש רשום 10 6 הודעות תודה אחי מעריך את זה יעזור לי מאוד לייקים ושיתופים :d קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 ביולי 10 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אחלה סרטון אתה צריך להשתפר בCrosshair Placement שלך אתה מכוון לרצפה הרבה ואז מעלה ועושה סקופ גם אם אתה עושה Push ואתה עם AWP תוציא Pistol. כמו שאמרו גם זמן תגובה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CrazyLife 16 פורסם 2016 ביולי 10 CrazyLife חדש/ה ב־YourGame Aviv 16 23 הודעות אחלה סרטון, לא יזיק לשמוע גם את הסאונד של המשחק ברקע, אבל לא חזק מידי. פשוט שישמעו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 ביולי 10 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות וואו אחלה של סרטון אחי! המוזיקה הולכת ממש טוב עם העריכה והפראגים. רק טיפים קטנים (של המשחק, הסרטון מעולה), לא חייבים דאבל סקוופ ממרחק תתאמן על זה, זה מבזבז שניות שהן קריטיות בסיאס. עוד משהו זה הזמן שלוקח לך לכוון, אני אלמד אותך שניה משהו, לא חייבים לכוון על השחקן. תחפש באינטרנט How to flickshot with an awp, זה כבר יסביר את הכל. מקווה שתשתפר! בהצלחה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביולי 10 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אחלה סרטון ואינטרו נחמד אני רק מציע לך לשפר את איכות הרינדור בהתחלה כי ליוטיוב לוקח זמן לעשות את זה לבד ובינתיים רואים (לפחות אצלי) את האינטרו באיכות לא טובה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MargotRobbie 10 פורסם 2016 ביולי 10 MargotRobbie YourGame Corporal יניב 10 772 הודעות נחמד מאוד! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 ביולי 10 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות אחלה סרטון אחי! תנסה לעשת אותו יותר מעניין מבחינת עריכה לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 11 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות נחמד מאוד :) via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו